Kostuum designer praat over ontwerp Aquaman

In Batman vs. Superman zal Jason Momoa voor het eerst zijn opwachting gaan maken als Aquaman. Maar iedere superheld heeft natuurlijk een eigen, kenmerkend kostuum nodig. Kostuum designer Michael Wilkinson kroop achter de tekentafel en kwam uiteindelijk tot onderstaand resultaat. Maar wat vond hij er zelf van om dit kostuum te ontwerpen?

“It has been a thrill and an honor to bring this iconic character to life for a modern audience. Zack Snyder has a brilliant vision for making this character powerful and relevant. I enjoyed designing a costume that reflects this vision and honors the character’s rich legacy.”
Wilkonson vond het een ware eer om juist dit personage tot leven te wekken met een kostuum van zijn hand. Volgens hem heeft Snyder de beschikking over de briljante visie om Aquaman in dit kostuum om te toveren tot een krachtig personage dat ertoe zal doen en zo nog lang in het filmuniversum van DC Comics zal kunnen doorbrengen. Hij vond het erg leuk een kostuum te ontwerpen voor Aquaman dat deze bedoelingen van Snyder reflecteert. Maar wat vinden jullie eigenlijk van zijn looks?

De vroegere Game of Thrones-ster zal zoals gezegd voor het eerst de rol van Aquaman aannemen in Batman vs. Superman, welke volgend jaar in de bioscoop te zien zal zijn. Verder is al bekend dat zijn personage terug zal keren in Justice League Part One, welke verschijnt in 2017 en een jaar later in zijn eigen solo-film.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren