Release van de Week: Foxcatcher


Een nieuwe filmweek staat altijd garant voor nieuwe films in de bioscoop. Wekelijks verkiezen we één film tot Release van de Week en vertellen we je meer over deze film in een speciale Release van de Week Trailer. Deze week is de Release van de Week: Foxcatcher, maar eerst een overzicht van de andere films die ook vanaf vandaag te zien zijn in de bioscoop:

– Boy 7 (Meer info)
– Mortdecai (Meer info)
– Project Almanac (Meer info)
– Selma (Meer info)
– Turist (Meer info)
– Zurich (Meer info)


Over Foxcatcher
Regisseur: Bennett Miller
Cast: Steve Carell, Channing Tatum en Mark Ruffalo
Genre: Biografie, Drama en Sport
Duur: 129 minuten

Synopsis
Foxcatcher is een aangrijpend en waargebeurd psychologisch drama over een Amerikaanse multimiljardair die het zicht op de realiteit verliest. Met glansrollen voor Steve Carell, Channing Tatum en Mark Ruffulo. Foxcatcher is genomineerd voor 5 Oscars waaronder beste mannelijke hoofdrol (Carell) en bijrol (Ruffulo) en regisseur (Bennett). John Du Pont (Steve Carell), telg uit een steenrijke familie, heeft zijn zinnen gezet op het trainen van twee Olympische worstelkampioenen, de broers Mark (Channing Tatum) en Dave Schultz (Mark Ruffalo). Terwijl Dave de nodige afstand houdt, trekt Mark in op het landgoed Foxcatcher en krijgt een intense band met de excentrieke John Du Pont. Hoe langer Mark bij deze dominante man op zijn landgoed woont, hoe meer hij verstrikt raakt in een web van paranoia en verraad.

Foxcatcher is nu te zien in de bioscoop, lees hier de recensie.

Wist je dat… Steve Carell dit jaar voor het eerst is genomineerd voor een Oscar? De acteur won eerder al wel een Golden Globe Award voor zijn wol in The Office en is voor diezelfde serie nog eens zes maal genomineerd geweest voor een Golden Globe Award.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren