Geef je alvast op voor de World of Tanks Generals beta

Van de makers van het grootste online spektakel rondom tanks, komt nu ook een online kaartspel met gepantserde voertuigen in de hoofdrol. World of Tanks Generals is het nieuwste project van uitgever Wargaming, een ‘online collectible card game’, zoals ze het zelf bestempelen. Binnenkort gaat de gesloten beta van start, en gewillige tankfanaten kunnen zich nu aanmelden voor een beta key.

In World of Tanks Generals is het aan de speler om verschillende unieke kaarten van tanks, gereedschap en troepen te verzamelen, om deze vervolgens tactisch in te zetten in competities met andere spelers. Wargaming wil de game browservriendelijk opbouwen, zodat de game direct van de internetpagina gespeeld kan worden. Ook zijn er apps voor iOS en Android in ontwikkeling.

De closed beta zal enkel draaien in browsers op je pc, Wargaming zegt wel te werken aan compatibiliteit voor iOS- en Android-systemen, zodat het kaartspel ook op mobiele apparaten getest kan worden.

 1.   
  Maurits_T's avatar

  Nu Blizzard card games weer populair heeft gemaakt met Hearthstone moeten Wargaming vreemd genoeg ook een card game hebben. Maar ja als het een goede game is vind ik het allemaal best.

 2.   
  ronineter's avatar

  Maurits_T schreef, "Nu Blizzard card games weer populair heeft gemaakt met Hearthstone moeten Wargaming vreemd genoeg ook een card game hebben. Maar ja als het een goede game is vind ik het allemaal best."

  En waar haal jij dat vandaan? Dat Wargaming World of Tanks Generals ging maken is al langer bekend dan Hearthstone. World of Tanks Generals is namelijk al in October 2011 aangekondigd. Daarbij lijkt het waarschijnlijk totaal niet op spellen zoals Hearthstone. Dat kan ik vertellen van filmpjes die ik van Hearthstone heb gezien en World of Tanks Generals in de Russische Alpha al een jaar geleden heb gespeeld.
  e
  In ieder geval ben ik blij dat ik nu straks dit spel kan spelen wanneer ik wel iets van de taal snap. 😀 En niet als een of andere Golden Retriever die achter een computerscherm random kaartjes zit aan te klikken en maar kijkt wat er gebeurt.

 3.   
  Maurits_T's avatar

  Mijn excuses, ik zie dat we hier iemand hebben zitten die wel echt iets van deze game weet. Ik wist helemaal niets van World of tanks generals, waarschijnlijk compleet overheen gelezen. in het artikel staat: “Van de makers van het grootste online spektakel rondom tanks, komt nu ook een online kaartspel met gepantserde voertuigen in de hoofdrol.” Dit deed mij er aan denken dat we nog niet zo lang van de game wisten. Ik ben in ieder geval blij dat ik weer goed op de hoogte ben gebracht

 4.   
  Tom's avatar

  Wij hebben World of Tanks Generals dan ook wat laat opgepakt. De aankondiging is destijds aan ons voorbijgegaan en sindsdien was er niet enorm veel groot nieuws rondom het project, vandaar.