Filmtrailer Hitman: Agent 47 combineert de kale killer met The Matrix

De kale huurmoordenaar Agent 47 maakt deze zomer zijn opwachting op het witte doek! In de spectaculaire actiefilm Hitman: Agent 47 zien we hoe de huurmoordenaar verstrengeld raakt in een politieke samenzwering, die er uiteindelijk toe leidt dat hij zowel Interpol als het Russische leger op zijn dak krijgt.

De rol van Agent 47 wordt vertolkt door Rupert Friend (bekend uit Homeland) en hij wordt bijgestaan door bekende gezichten als Ciarán Hinds (Game of Thrones) en Zachary “Spock” Quinto. De eerste filmtrailer zit barstensvol actie en vertoont zelfs enkele invloeden van The Matrix. Check MoviesNET om op de hoogte te blijven van nieuws over Hitman: Agent 47 en andere films!

  1.   
    Tom 2.0's avatar

    Ik zag hem gisteravond, en dacht eerste instantie dat dit ging om een fan-made trailer. Al denk ik dat een fan beter met het bronmateriaal om was gegaan. Dit wordt gewoon een extreem domme actiefilm, gericht op een doelgroep die ook genieten van Michael Bay films. Het enige wat ze hadden hoeven doen, was kijken naar de cutscenes van Hitman Absolution. Die stijl is geweldig èn passend voor Hitman. Agent 47 is geen actieheld, maar een precieze koudbloedige sluipmoordenaar die de vijand altijd drie stappen voor is. Denk Sherlock Holmes zonder charisma. Ik vond de vorige film ook niet bijzonder, maar in vergelijking met dit gedrocht was dat een pareltje. 👿

    EDIT: Freddie Wong deed het beter

  2.   
    Tom's avatar

    Maar laten we niet vergeten dat Sylar in deze film zit. Ik hoor de klokwerkjes al weer tikken.

  3.   
    Leukste's avatar

    Het zal wel een mooie actiefilm worden, maar niet eentje die Hitman juist reflecteert.

    ”Tom 2.0″ schreef, "EDIT: Freddie Wong deed het beter"

    Ja, dit komt een stuk meer in de buurt.

  4.   
    Koen's avatar

    Voelt inderdaad een beetje fanmade aan.

  5.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Tot aan de autoscene dacht ik ook echt dat ik naar een fanmade trailer zat te kijken. Wat is agent 47 slecht gecast zeg!

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Just another action movie!

    De hoofdpersoon lijkt totaal niet op Hitman, in de vorige film was dit ook het probleem. Maar nu ik deze trailer heb gezien, viel de vorige Hitman film nog reuze mee! 😆

    Daarnaast werkt een huurmoordenaar (vooral Hitman 47) in de schaduw. Niet op een klaar lichte dag in een drukke straat, waar hij een vuurgevecht aangaat. Wat een complete bullshit!
    Ze willen gewoon een bad ass action movie neerzetten (kijk cijfers genereren), dit verknalt gewoon de complete Hitman sfeer.

    Wat ik vet zou vinden is een Hitman serie waar vrijwel elke episode of om de zoveel verschillende episodes Hitman een nieuwe opdracht krijgt. Wanneer hij deze opdracht uitvoert, gebeurd er uiteraard vanalles. Daarnaast is er een rechercheur die onderzoek doet naar deze moorden en alles met elkaar probeert te verbinden. Maar hem z’n collega’s denkt dat hij gek in z’n hoofd is, wat hoe kan je nou een moord die in je eigen land gebeurd nou verbinden met een moord die aan de ander kant van de wereld is gepleegd.

    Gewoon even een voorbeeld!

  7.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Lijkt mij vet!! Maar zoals de anderen al zeggen, tis niet de echte hitman.