Fox wil Neill Blomkamp’s Alien-film maken

Een tijdje geleden hebben we artwork van een mogelijk Alien-vervolg geplaatst. Deze waren online gezet door regisseur Neill Blomkamp, die bekend is van zijn films District 9, Elysium en Chappie (Die in maart uitkomt). Neill Blomkamp leek op zijn Instagram vrij duidelijk te zijn dat de film niet zou komen, maar Fox lijkt hier anders over te denken. Zij willen maar al te graag dat Blomkamp verder gaat met de film.

Blomkamp liet in een interview met Uproxx weten dat hij bezig was met de artwork tijdens de productie van Chappie. Het was een project waar hij al een tijdje werk van wil maken. Volgens Blomkamp zou Fox zo snel mogelijk met de film willen beginnen. Ze lijken dus erg enthousiast te zijn over het idee. Blomkamp geeft aan dat de kans groot is dat de film ook echt gemaakt gaat worden, maar hij heeft wel zijn voorwaarden:

“whole” standalone story, saying, “…if it’s going to happen, it has to be on my terms. So, I came up with it and I’m bringing this to you. It’s not like, ‘Would you like to do Spider-Man 36?’ I still love it, I love the idea of the movie and I produced way more art than I put out [on Instagram].”

We moeten dus nog even wachten op wat meer concrete details. Ondertussen kunnen we ons wel verheugen op het Prometheus-vervolg, deze zal op 4 maart 2016 in de bioscoop komen. Hieronder nog een blik op een van de vele artwork afbeeldingen die online waren geplaatst.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren