Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Cities: Skylines – Release Date Reveal Trailer

In Cities: Skylines kun je je eigen stad bouwen en beheren. Stel de hoeveelheid belasting in, zorg voor genoeg wegen en ga zo maar door. Bekijk hierboven de ‘Release Date Reveal Trailer’.

 1.   
  BeSmooth58's avatar

  Dit lijkt wel erg veel op de laatste Sim City. Alleen dan met een veel groter stuk land om op te bouwen.
  Dus veelbelovend!

 2.   
  Dannytjuh's avatar

  Ben benieuwd 🙂

 3.   
  DeAdSeYe's avatar

  ”BeSmooth58″ schreef, "Dit lijkt wel erg veel op de laatste Sim City. Alleen dan met een veel groter stuk land om op te bouwen.
  Dus veelbelovend!"

  Dan raad ik je aan om gameplay video’s te bekijken, er zijn genoeg filmpjes te vinden. Het spel heeft ook meer opties als Sim City en het systeem wat er achter zit, is ook geweldig.

  Niet kan je alleen een stad bouwen, je kunt ook spelen met het landschap. In Sim City kon je dit al, maar dan praat je over basis dingen. Graven, gelijktrekken of bomen plaatsen, maar in Skylines kan je bijv. ook een dam bouwen waardoor je een rivier kan beheren.

  Het systeem die achter Skylines zit is ook geweldig, industrie zorgt niet alleen voor banen in fabrieken maar ook bijv. transport.

  Ik raad je echt aan om gameplay video’s te bekijken, zijn genoeg filmpjes te vinden waar de developer een interview geeft met gameplay.

 4.   
  Musicman88's avatar

  Deze ben ik al een tijdje aan het volgen, ziet er echt zo gaaf uit. Nice dat we een release datum hebben! 😀