The Walking Dead’s Emily Kinney misschien in The Flash

Audrey Marie Anderson vertrok naar het DC Universum nadat ze in The Walking Dead te zien was als Lilly Chambler. Het lijkt erop dat ook TWD ster Emily Kinney, Beth Greene in de zombieserie, die kant op gaat. Anderson kennen we uit Arrow, als Lyla Micheals of Diggle’s (ex)vrouw. Kinney zal haar gezicht laten zien in The Flash, volgens de geruchten van Vixen Varsity wordt zij de vijand van The Atom, de Bug-Eyed Bandit, in een aflevering genaamd “All-Star Team Up”.

In deze aflevering komen ook Ray Palmer (Brandon Routh) en Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) langs voor een gastoptreden. Zij gaan samen naar Central City om de hulp te vragen van S.T.A.R. Labs, voor het A.T.O.M. Exosuit.

Emily Kinney is volgens verschillende Instragram- en Twitterposts sinds vijf februari in Canada. The CW, de zender waar Arrow en The Flash op worden uitgezonden, neemt veel van haar tv-series op in het land ten noorden van de Verenigde Staten.

Ook een tweet van Kinney lijkt te hinten naar een groot project waar ze mee bezig is, maar waar ze nog niet veel over kan vertellen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren