Chris Pratt en Chris Evans bezoeken kinderziekenhuis na weddenschap

Chris Pratt en Chris Evans hadden een weddenschap over de uitslag van de Superbowl. Pratt was voor de Seahawks, Evans voor de Patriots. De straf voor de verliezer? Die moet verkleed als zijn Marvel superheld kinderen op gaan vrolijken in een kinderziekenhuis. Aangezien de Seahawks in het stof beten, was het aan Starlord om de kinderen een leuke dag te bezorgen. Captain America ging ook mee, maar niet verkleed.



Vrijdagochtend zijn ze dus met z’n tweeën naar Boston afgereisd, naar Christopher’s Haven. Daar deelde Starlord cadeautjes uit en ging hij met iedereen op de foto. Om het wel iets gênanter voor Pratt te maken, was het ook part of the deal dat hij een Tom Brady shirt zou dragen, dat is de quarterback van de Patriots. Hij heeft ‘m zelfs gesigneerd.



Chris Evans is binnenkort te zien als Captain America in Avengers: Age of Ultron, die vanaf 22 april in de bioscoop te zien is. Op de terugkeer van Starlord moeten we iets langer wachten; Guardians of the Galaxy 2 draait pas vanaf 4 mei 2017.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren