Super Stardust Ultra onthuld voor PlayStation 4; ondersteunt 1080p en 60fps

Massa’s gamers zijn op de PlayStation 3 verslaafd geraakt aan Super Stardust HD, de geliefde twin-stick shooter waarin je met een ruimteschip op grote schaal destructie creëert. Heb jij enkel een PlayStation 4 onder je tv staan en wil je weten wat je hebt gemist? Dan komt XDev Studio Europe speciaal voor jou met Super Stardust Ultra.

Super Stardust Ultra is een geüpgradede versie van de bejubelde twin-stick shooter Super Stardust HD, die in 2007 verscheen voor de PlayStation 3. Deze new-gen-versie draait op 1080p en schiet met 60 frames per seconde aan je voorbij. Daarnaast wordt de Ultra-editie gekenmerkt door vijf compleet nieuwe planeten en negen singleplayer-modi.

Eén van de nieuwe modi is Blockade, waarin je als speler een eindeloze stroom aan mijnen moet vermijden. Deze mijnen komen uit de achterkant van je Star Fighter, dus het is zaak om constant in beweging te blijven.

Ook nieuw is de speciale Interactive Streaming-modus, die kijkers toestaat om de gameplay van de streamende speler te beïnvloeden. Hierdoor ontstaat een unieke interactie en wordt het kijken van streams een stuk dynamischer.

Super Stardust Ultra verschijnt op 11 februari en krijgt een prijskaartje van 12,99 euro opgeplakt. PlayStation Plus-leden ontvangen in de launchweek bovendien 20 procent korting.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Episch! Super Stardust kan zo verslavend zijn, dus deze ga ik ook spelen.

  2.   
    tomson71's avatar

    Mooi,

    dat spel heb ik echt grijs gespeeld op de ps3, erg verslavend.
    Voor degenen die het niet mee hebben gekregen, resogun op de ps4 is van dezelfde makers en minstens zo verslavend en leuk