Probleem met Steam? Valve-baas Gabe Newell helpt je persoonlijk!

Steam is een fantastische dienst, maar wanneer je met een probleem aanklopt bij de klantenservice kan het nog weleens lang duren voordat je antwoord krijgt. Een gebruiker genaamd “that_earlyguy”, die geen toegang meer had tot zijn account, werd ook geconfronteerd met dit probleem en besloot na een week wachten gewoon even een mailtje sturen naar Steam-baas Gabe Newell zelf!

Newell mag dan inmiddels wel miljardair zijn, de man voelt zich zeker niet te goed om klachten van simpele gamers af te handelen. Dat bleek wel toen that_earlyguy binnen mum van tijd een reactie terugkreeg van Newell himself! De Valve-baas gaf de klantenservice een schop onder de kont en binnen enkele uren was het probleem opgelost. De volledige conversatie plaatste that_earlyguy op imgur en is hieronder te lezen.

 1.   
  Moon-Hero's avatar

  Praise our lord Gaben!

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Moon-Hero schreef, "Praise our lord Gaben!"

  ๐Ÿ˜€

 3.   
  bjorntukkertje's avatar

  Kijk dit is nou een echte zaken man, altijd goed zorgen voor je klanten. Ik mag deze man wel ๐Ÿ™‚

 4.   
  DeAdSeYe's avatar

  Moon-Hero schreef, "Praise our lord Gaben!"

  Ik dacht dat jij je schoonheid slaapje nodig had! ๐Ÿ˜†

  Miljardair of niet, als baas zijnde moet je het goede voorbeeld geven. Een baas behoort ook gewoon tussen de medewerkers van een bedrijf, zaken zoals dit mogen wel meer gebeuren in het bedrijven leven. Baas of miljardair, iedereen behoort gewoon een steentje bij te dragen. Kwaliteit moet altijd voorop staan dan eigenbelangen.

  In dit geval is Gaben gewoon een goede baas, die niet alleen zijn bedrijf en medewerkers goed verzorgd maar ook zijn klanten. Anders zou Steam en Valve niet populair zijn voor ontwikkelaars en gamers.

 5.   
  Hillianii's avatar

  Ik mag die gozer echt!

  Af en toe gratis spellen uitdelen of sales ๐Ÿ˜ณ

 6.   
  Nuffsaid's avatar

  En wederom: Props voor Gaben! ๐Ÿ˜€

 7.   
  23tygo's avatar

  Geweldig die man!

 8.   
  mheiden21's avatar

  Zoals het hoort, op moment dat je als “directeur” op een troon gaat zitten, gaat het uiteindelijk mis in je onderneming.
  Klanten zijn je inkomstenbron en daar moet je goed voor zorgen en dat is wat deze man ook duidelijk laat zien.

  Een voorbeeld voor menig ondernemer / directeur / manager!