Filmadaptatie van Officer Downe heeft financierder

De verfilming van Joe Casey’s en Chris Burnhams stripboek Officer Downe heeft een financierder gevonden. Living Out Loud Films zal het financiële gedeelte op zich nemen. Michael Shawn Crahan, mede-oprichter en drummer van de band Slipknot, gaat de film regisseren en maakt hierbij zijn debuut als filmregisseur. Cole Payne en Joe Case hebben samen het script geschreven en zijn de co-producenten van Officer Downe. De andere twee namen zijn Mark Neveldine en Skip Williamson, die tevens samen aan Crank hebben gewerkt. Neveldine en Williamson hebben hun enthousiasme voor het project geuit met deze uitspraak:

“Very excited to dive back into badass muscular cinema akin to what we did in Crank. With Shawn steering the ship and the subversive insanity of the world Joe created, we’ll have something unforgettable.”
Het verhaal gaat over een onsterfelijke politieagent werkzaam bij de LAPD. Keer op keer herrijst Officer Downe uit de dood en betreedt hij de onderwereld van Los Angeles om de misdaad te bestrijden.

De productie voor Officer Downe staat gepland voor maart 2015. Wanneer de film in de bioscopen zal verschijnen is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren