Destiny-spelers voltooien Crota’s End zonder te schieten

De nieuwste raid in Destiny, Crota’s End, staat er niet echt om bekend heel lastig te zijn. Zelfs in je eentje is het goed mogelijk om tot aan de laatste boss fight te komen, al dan niet met wat slimme trucjes onderweg om sneller verder te komen. Toch zijn er nog volop manieren om het jezelf wat moeilijker te maken.

In onderstaande video’s is een groep Guardians te zien die geheel zonder te schieten Crota’s End tot een goed einde brengen. Ze maken tijdens deze No Gun Run gebruik van hun Supers, diverse granaten en slaan er uiteraard flink op los, maar er wordt geen enkel schot gelost.

Een knappe prestatie? Of maak jij het jezelf nรณg lastiger? Laat het gerust weten in de reacties!

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Dit is echt een downer voor mensen die moeite hebben met de normal raid ๐Ÿ˜† Wel dikke thumbs up voor die gasten zeg!

  2.   
    ChielB's avatar

    Haha inderdaad. Al moet ik zeggen dat ik Vault of Glass in het begin pittiger vond dan Crota’s End. Die heeft eigenlijk alleen het stukje met de Deathsinger als lastig gevecht.

    Al is het ook wel weer typisch om te zien dat je zelfs in je eentje tot aan Crota zelf kunt komen. Met wat exploits/tricks kan je zelfs behoorlijk wat overslaan. Niet per se de leukste ervaring, al is het wel weer handig om je materialen en wapens aan te vullen. ๐Ÿ™‚

  3.   
    Overload14's avatar

    ChielB schreef, "Haha inderdaad. Al moet ik zeggen dat ik Vault of Glass in het begin pittiger vond dan Crota’s End. Die heeft eigenlijk alleen het stukje met de Deathsinger als lastig gevecht.
    Al is het ook wel weer typisch om te zien dat je zelfs in je eentje tot aan Crota zelf kunt komen. Met wat exploits/tricks kan je zelfs behoorlijk wat overslaan. Niet per se de leukste ervaring, al is het wel weer handig om je materialen en wapens aan te vullen. ๐Ÿ™‚ "

    Ja als je al die filmpjes zo ziet is Crota’s end makkelijk te doen door een hoop over te slaan. Ergens wel jammer dat je dat zo kan doen. Maar Vault of Glass is duidelijk een pak moeilijker aangezien ik die nog altijd niet heb voltooid ๐Ÿ˜›

  4.   
    Broekie888's avatar

    en nog steeds is het me niet gelukt om crota te verslaan op normaal op ps3 ๐Ÿ™