Gamersnet.nl

Speel jij de Battlefield: Hardline beta? Geef ons dan je mening!


Vanaf afgelopen dinsdag kunnen gamers verspreid over alle platformen aan de slag gaan met Battlefield: Hardline in een open beta die de komende vijf dagen speelbaar is. De nieuwste telg in de Battlefield-franchise kun je kostenloos uitproberen gedurende deze heugelijke testfase en wij van GamersNET willen graag weten wat onze bezoekers denken van dit vernieuwende deel tijdens deze open beta.

Game je bijvoorbeeld het liefst op pc, check dan even de systeemeisen van Battlefield: Hardline, probeer de beta uit en laat vanavond van je horen tijdens Peters livestream van Viscerals nieuwe multiplayer-shooter. Wil je wat uitgebreider je mening geven, dan vragen we je een mailtje te sturen naar GamersNET Radio, voor onze uitzending komende vrijdag.

Aanstaande vrijdag zijn we weer live met GamersNET Radio tussen 16:00 en 17:00 op ons eigen Twitch-kanaal. Wil jij daarin jouw mening over de beta van Battlefield Hardline besproken hebben, stuur dan je verhaal naar radio@gamersnet.nl of laat je mening achter in de reacties onder dit bericht! Wij bespreken graag samen met jullie de verwachtingen van de toekomst van Battlefield.

De gehele radio-uitzending is uiteraard de dag erna ook terug te luisteren op iTunes, YouTube en GamersNET zelf.