Destiny’s House of Wolves DLC verschijnt mogelijk pas in mei; level cap naar 39

Het gerucht doet de ronde dat de volgende grote DLC voor Destiny, House of Wolves, pas ergens in mei zal verschijnen. Tot dusver gingen we uit van een release in maart, maar de kans lijkt groot dat ontwikkelaar Bungie nog wat meer tijd neemt voor deze tweede DLC.

House of Wolves gaat volgens dezelfde geruchten de (light) level cap verhogen tot 39. Daarnaast gaat het niveau van de Nightfall Strike van level 30 naar 32 en komt er uiteraard weer de nodige nieuwe armor om die hogere levels te kunnen bereiken.

Voorlopig blijft het bij een gerucht en wachten we op officiële details van Bungie. Zijn jullie al klaar voor een nieuwe uitbreiding? Of mag het nog wel tot mei duren? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Goregash's avatar

    Van level 32 naar 39 zou wel beter zijn. Maar uitstel tot Mei :S Daar ben ik minder blij mee. Ik heb alles al uit Hard Crota en ik weet niet hoe ik mij die maanden ga vermaken… Blijf wel elke week Crota doen maar heb er niets meer aan.

  2.   
    ChielB's avatar

    Vooral maar strange coins en Motes blijven verzamelen, wie weet kan het wapenarsenaal nog wat uitgebreid worden. 🙂

  3.   
    OnOwned's avatar

    Laat maar snel die uitbreiding komen, want Destiny heeft echt te weinig content om lang leuk te blijven. Heb twee weken geleden voor eerste keer raid gedaan en heb nu alle armor die ik nodig heb om Max lvl te worden. Ik zie het nut van spelen met een lvl 32 character niet dus er mag echt een flinke content en lvl boost komen.

  4.   
    Broekie888's avatar

    hoe sneller hoe beter (alleen heb ik crota nog steeds niet gehaald 🙁 )

  5.   
    Overload14's avatar

    Hopelijk krijg je van House of wolves wel coolere armor dan The Dark bellow. Heb de eerste DLC nog niet gekocht omdat ik vind dat alle Armor pieces vrij tot zeer lelijk zijn in mijn ogen. Dus ik wil eerst wel eens zien wat je precies kan krijgen van die nieuwe DLC voor ik dat pakket ga kopen.

  6.   
    Papachico's avatar

    Goregash schreef, "Van level 32 naar 39 zou wel beter zijn. Maar uitstel tot Mei :S Daar ben ik minder blij mee. Ik heb alles al uit Hard Crota en ik weet niet hoe ik mij die maanden ga vermaken… Blijf wel elke week Crota doen maar heb er niets meer aan."

    Dat had ik in het begin al. Ben daarom ook gestopt. Wanneer je klaar bent met raids, is er simpelweg gewoon geen reet te doen in het spel. Succes met je 10 jarig plannetje Bungie. Op deze manier kom je er wel…

  7.   
    Overload14's avatar

    Papachico schreef, "

    ”Goregash” schreef, "Van level 32 naar 39 zou wel beter zijn. Maar uitstel tot Mei :S Daar ben ik minder blij mee. Ik heb alles al uit Hard Crota en ik weet niet hoe ik mij die maanden ga vermaken… Blijf wel elke week Crota doen maar heb er niets meer aan."

    Dat had ik in het begin al. Ben daarom ook gestopt. Wanneer je klaar bent met raids, is er simpelweg gewoon geen reet te doen in het spel. Succes met je 10 jarig plannetje Bungie. Op deze manier kom je er wel…"

    Als Bungie zijn eigen ding had kunnen doen zou dat 10 jarig plan nog wel werken. Maar het feit dat craptivision de uitgever is neemt volgens mij wel een hoop van de kwaliteit weg dat Destiny had kunnen worden