HD-remaster van Fahrenheit nu beschikbaar voor pc, Mac, Linux en iOS

Vorige week onthulde Amazon per ongeluk al het bestaan van Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered, de HD-remaster van Fahrenheit (een game die in Amerika verscheen onder de naam “Indigo Prophecy”). Inmiddels heeft Quantic Dream het bestaan van deze titel officieel bevestigd en kun je de HD-remaster voor 9,99 dollar downloaden op pc, Mac, Linux en iOS.

In 2005 beleefde Heavy Rain-maker Quantic Dream zijn doorbraak met Fahrenheit. De game vertelt het verhaal van Lucas Kane, een doodnormale man die op een dag plotseling in een trance belandt en iemand neersteekt in een restaurant. Wanneer Kane probeert te ontrafelen hoe dit heeft kunnen gebeuren, ontdekt hij dat de waarheid veel gecompliceerder is dan hij ooit had durven vrezen…

Deze remaster bevat verbeterde graphics en is bovendien voor het eerst in breedbeeld-formaat te aanschouwen. Daarnaast biedt het spel ondersteuning voor controllers en de iOS-versie is natuurlijk te besturen met het touchscreen. Bovendien is deze remaster gebaseerd op de ongecensureerde, uncut versie van Fahrenheit, dus je krijgt de volledige ervaring voorgeschoteld.

  1.   
    JeroenvdB's avatar

    beetje laat gamersnet ik heb hem donderdag al gekocht op steam voor 8,99 jullie zijn 2dagen telaat

  2.   
    Tom's avatar

    Excuses, maar we blijven grotendeels vrijwilligers. Je kunt ons altijd tippen op nieuws als je wil dat we korter op bepaalde feitjes zitten, dat helpt ons enorm (en wordt ook naar behoren gewaardeerd). 😉

  3.   
    gatemaster64's avatar

    Tom schreef, "Excuses, maar we blijven grotendeels vrijwilligers. Je kunt ons altijd tippen op nieuws als je wil dat we korter op bepaalde feitjes zitten, dat helpt ons enorm (en wordt ook naar behoren gewaardeerd). ;)"

    o dit wist ik niet,vroeg me namelijk al af of het betaalt werk is, of vrijwillig.
    maar als het groten deel vrijwillig is, zoals jij zegt.

    dan hoeft gamersnet niet echt het tempo te verhogen, jullie zijn inderdaad wel eens laat met sommige dingen, maar over het algemeen ook altijd wel weer snel.

    jullie zijn misschien niet super snel met het nieuws, maar vindt wel dat de community meer verbonden is met elkaar.