Jurassic World onthult details over Indominus Rex

De ‘officiële’ Jurassic World pagina geeft ons eindelijk wat meer informatie over de nieuwste aanvulling in het park, de Indominus Rex. Naast het eerste beeld zijn er ook wat nieuwe feitjes over de dinosaurus bekend gemaakt. Hij heeft bijvoorbeeld tanden die zichzelf automatisch vernieuwen, net als bij een haai. Zijn schreeuw zorgt voor een geluid dat net zo hard is als een 747 die opstijgt, hij kan een snelheid van 30 tot 50 km per uur bereiken en hij is ongeveer 15 meter lang.

In Jurassic World is het park open. De originele visie van John Hammond is inmiddels werkelijkheid geworden en op Isla Nublar is een volledig functionerend park gebouwd. De Masrani Corporation heeft het bedrijf InGen van John Hammond opgekocht en heeft naast allerlei attracties ook gezorgd voor een heleboel nieuwe dinosaurussen. Na 10 jaar in bedrijf te zijn beginnen de bezoekersaantallen echter terug te lopen en er wordt daarom een nieuwe attractie bedacht om dit probleem op te kunnen lossen. Deze nieuwe aanvulling bestaat uit een compleet nieuw gemaakte, genetisch gemanipuleerde, extreem grote en gevaarlijke dinosaurus die echter niet het wonder is waarop werd gehoopt. Door de ontsnapping van de Indominus Rex zijn al snel alle mensen op het eiland in groot gevaar.

De hoofdrollen zijn voor Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) en Bryce Dallas Howard (The Village, The Help). Daarnaast kunnen we ook Judy Greer (Dawn of the Planet of the Apes), Jake Johnson (Let’s Be Cops) en Omar Sy (The Intouchables) in de film verwachten.

Hieronder een aantal foto’s waarop we onder andere zijn enorme tanden, zijn omtrek en verblijfplaats kunnen bewonderen.
Jurassic World zal op 11 juni van dit jaar in Nederland in de bioscoop verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren