The Witcher 3 op PlayStation 4 in 1080p en 30fps; Xbox One-versie 900p en 30fps

The Witcher III: Wild Hunt is natuurlijk nog niet af, maar de laatste build geeft weer dat de PlayStation 4-versie van de RPG iets voorop loopt qua graphics ten opzichte van de Xbox One-versie. Dit zou blijken uit een previewsessie van de Duitse website Gamestar. Hoewel de textures iets waziger zijn op de PlayStation 4 dan op high settings op de pc, is het nauwelijks zichtbaar. Daarnaast draait de game op de PlayStation 4 in 1080p op 30fps.

In the duel console PlayStation 4, meanwhile, has clearly ahead of the graph. Although the textures are a bit more blurred than ‘high’ PC details that falls within the normal TV-distance but hardly noticeable. In addition, the witcher adventure runs on the PS4 in 1080p – but only at 30 frames per second, which did not bother us.
De Xbox One-versie blijft momenteel steken op 900p en 30fps. De textures zijn weer net iets minder dan op de PlayStation 4, maar ontwikkelaar CD Projekt gaat proberen The Witcher III op de Xbox One ook nog op 1080p te krijgen.
On the Xbox One Geralt goes also with 30 fps on monster hunt, but only in 900p, the textures also seen slightly more washed out than on the PS4. However, polishes CD Projekt own words yet on the Xbox version, maybe you can still screw up to 1080p, but you would not promise anything. Stand now is the PS4 image the sharper and stronger color.
Het spel oogt voor nu iets scherper met sterkere kleuren op de PlayStation 4. Wij denken dat het verschil niet heel veel zal uitmaken, de ervaring van de game zelf blijft het belangrijkste toch?

 1.   
  Hielke's avatar

  En de pc dan???? Haha grapje 60fps uiteraard en 4k ondersteuning geloof ik.

 2.   
  HWSHHZ's avatar

  Ze krijgen het nog steeds niet echt voor elkaar ehh, die 60 fps en 1080p op de consoles… 😳

 3.   
  stinkiwinkie's avatar

  resolutie mijn PC: 1920×1080 (HD) + Ultra settings => Ready to play The witcher 3: Wild Hunt 😀

 4.   
  Jerry97's avatar

  Mij maken de graphics niks uit. Ik wil gewoon spelen!! 🙂

 5.   
  Danielle.k's avatar

  1080P op de PS4, als dat net zo is als met DA3 op de PS4 dan ga ik denk ik liever dit keer voor de XONE versie omdat DA3 op de XONE betere frames had.
  Ik heb DA3 op de PS4 en een vriendin van me op de XONE ik vond hem op de XONE beter draaien.

 6.   
  Thijs.'s avatar

  30 fps vind ik prima voor een game als dit. (:

 7.   
  soldierarjan's avatar

  Het verschil ziet bijna niemand niemand heeft de game op 2 systemen naast elkaar draaien zodat je verschil pas kan zien.

 8.   
  Noice!'s avatar

  Lekkere vertaling ook 😀
  Ik verwacht dat MS wel wat techneuten naar Polen stuurt om de 1080p te halen; ook al ziet niemand het verschil, het is dé PR term van deze gen….dit terwijl het de PR term van vórige gen had moeten zijn.
  De One versie zal wat minder begroeiing hebben waarschijnlijk en dan kan iedereen gerust gaan slapen.

 9.   
  squidgyboy's avatar

  ik koop heb voor de pc… 4k is the best 8)