Kaya Scodelario heeft definitief hoofdrol in Pirates of the Caribbean 5

Britse actrice Kaya Scodelario, die we kennen uit The Maze Runner en de tv-serie Skins, heeft de vrouwelijke hoofdrol te pakken in het nieuwe piratenavontuur van Johnny Depp. Vorige week lieten we weten dat zij de rol misschien zou krijgen, maar Jerry Bruckheimer heeft dit nu bevestigd. De regisseur heeft daarbij ook laten weten dat het vijfde deel in Queensland, Australië wordt opgenomen. Het filmen begint al in februari.

Scodelario is later dit jaar al te bewonderen in het tweede deel van The Maze Runner, genaamd The Scorch Trials, waarin ze weer als Teresa verschijnt. Deze tienerfilm komt op 18 september uit, nog even geduld dus.

In Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell no Tales, komt Johnny Depp natuurlijk terug als de iconische Captian Jack Sparrow en Geoffrey Rush zal Captain Barbossa weer een gezicht geven. Javier Bardem zal de slechterik vertolken, Captain Brand, en Brenton Thwaites is gecast als Britse soldaat Henry. Scodelario zal Henry’s liefje zijn in dit verhaal. Ondanks dat dit nog niet is bevestigd, zijn er hardnekkige geruchten over de terugkomst van Orlando Bloom’s personage, William Turner.

Dit vijfde deel in de Pirates of the Caribbean-reeks komt 7 juli 2017 naar het witte doek.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren