Mysterie rondom Sunset Overdrive opgelost; winnaar krijgt unieke Sunset Overdrive goodies

Dat vanuit een trailer van Sunset Overdrive een volledige complottheorie zou ontstaan, dat zagen we niet aankomen. De heren van Insomniac Games lieten een aantal hints, codes en andere aanwijzingen achter op het internet, hopende dat de enthousiaste community gezamenlijk het mysterie zou ontrafelen. Via internetfora werden de obscure stukje bewijs met elkander gedeeld, besproken en uiteindelijk aan elkaar gelinkt.

Een kleine 5 dagen, 21 uur en 20 minuten nadat die wedloop begon, kwam er al een winnaar uit de bus. Gamer Daniel Higgins was de eerste die het gehele mysterie rondom Sunset Overdrive doorhad, waarvoor hij toepasselijk beloond werd. In de ontwikkelstudio van Insomniac kreeg Higgins een op maat gecreëerde sarcofaag en een over-the-top stoel om in te gamen als prijs voor zijn prestaties.

Check hieronder hoe het mysterie ontrafeld werd en hoe de winnaar zijn unieke prijzen in ontvangst neemt:


Wij van GamersNET hadden het mysterie nooit kunnen achterhalen, maar we waren wel enorm te spreken over de bijbehorende game. Lees onze knotsgekke Sunset Overdrive review om ons oordeel te ontrafelen.

  1.   
    Leukste's avatar

    De stoel bij 1:12. 8)

  2.   
    teikedepeike's avatar

    had ik zelf nooit gekund

  3.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Best knap #wwe