Twee nieuwe acteurs in beeld voor rol Suicide Squad

Onlangs maakte Tom Hardy bekend niet langer de rol van Rick Flag te gaan spelen in de film Suicide Squad. Ze zijn nu heel druk op zoek naar een nieuwe acteur voor de rol. Jake Gyllenhaal zou benaderd zijn om de rol over te nemen, maar Gyllenhaal heeft dit vriendelijk afgewezen. Op het moment zou het oog gevallen zijn op Joel Egerton, uit de recente bijbel-verfilming Exodus: Gods and Kings, en op Jon Bernthal, bekend uit The Walking Dead. Bernthal heeft al eerder samengewerkt met David Ayer, die de film gaat regisseren. In de film Fury van afgelopen najaar speelde Bernthal een van de crewleden van de tank.

Ook schijnt het bekende personage Deathstroke voor te gaan komen in de film. Deze zou mogelijk gespeeld worden door Joe Manganiello (Sabotage). Er was al een tijdje het gerucht gaande dat Deathstroke een eigen film zou gaan krijgen. Er bestaat dus grote kans dat Suicide Squad een soort prequel zal zijn voor de film.

We zullen vast en zeker binnenkort te horen krijgen wie de rol van Rick Flag zal krijgen. Voor zover bekend spelen Margot Robbie, Jared Leto, Will Smith en Jai Courtney de vele leden van de Suicide Squad. De film zal in augustus 2016 in de bioscoop te zien zijn.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren