Drie nieuwe namen voor The Hateful Eight

Vandaag zijn de officiële opnames van Quentin Tarantino’s western The Hateful Eight begonnen en zijn er drie nieuwe namen van de cast bekend gemaakt. Welke rollen Lee Horsley, Craig Stark en Belinda Owino gaan spelen is nog niet bekend. Alle drie de namen hebben we al eerder kunnen zien in Tarantino’s Django Unchained. Tevens is Tarantino op dit moment een tweede versie van het script aan het schrijven en heeft hij onthuld dat er een nieuw einde komt.

Het verhaal speelt zich af in een 19e-eeuws Amerika, een decennium na de Amerikaanse Burgerloog. Een groep van premiejagers, vluchtelingen, renegaten en andere karakters met een duistere achtergrond stranden tijdens een hevige sneeuwstorm op een stopplaats voor postkoetsen. De reizigers krijgen al snel het gevoel dat ze misschien nooit hun bestemming zullen bereiken.

Naast de drie eerder genoemde namen bestaat de indrukwekkende cast van The Hateful Eight uit Samuel L. Jackson (Captain America: The Winter Soldier), Kurt Russell (Grindhouse), Jennifer Jason Leigh (The Spectacular Now), Walter Goggins (tv-serie Justified), Demian Bichir (Machete Kills), Michael Madsen (Reservoir Dogs) en Channing Tatum (22 Jump Street).

The Hateful Eight zal op 15 november 2015 in de Amerikaanse bioscopen verschijnen. Of en wanneer de film in Nederland op het witte doek te zien zal zijn is nog niet bekend.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren