Xbox community manager teaset per ongeluk met onofficiële Call of Duty-info

Via zijn professionele Twitter-account liet de Canadese Xbox community manager Raj Patel gisteravond van zich horen. Uit het niets kwam hij op de proppen met een mysterieuze afbeelding, voorzien van morsecode die zich liet vertalen naar de volgende zin:

Presented by Xbox, 10 am PDT/1 pm EST May 4th 2015.
De genoemde datum wist veel heisa te veroorzaken, aangezien de eerste week van mei gebruikelijk in het teken staat van de onthulling van een nieuwe Call of Duty door Activision. Door de goede banden tussen Microsoft en het handelsmerk Call of Duty zou het niet raar zijn als Xbox wederom een handje hielp met het teasen en onthullen van de nieuwe telg in de CoD-reeks.


Bovendien is de afbeelding voorzien van een grote Latijnse twee, wat velen weer deed vermoeden dat het zou gaan om de onthulling van Call of Duty: World at War II. Binnen Call of Duty-termen is het immers ook weer de beurt voor Treyarch om de volgende Call of Duty te ontwikkelen. Het team van Treyarch was voor het laatst bezig met Call of Duty: Black Ops II, maar wist anno 2008 al door te breken met het degelijk ontvangen World at War.

Alle speculaties en vermoedens leken zo mooi op hun plek te vallen, totdat Patel enkele uren later naar buiten kwam met een duidelijkere boodschap: alles was officieus, Patel wilde gewoon even polsen hoe mensen erover zouden denken.

Earlier I posted an unofficial (not from Xbox) image to see what others think of it, not as an endorsement or tease. Sorry for any confusion
Was het slechts een test of wist Patel wellicht meer dan we denken? Wie weet sprak de community manager voor zijn beurt en werd hij later op het matje geroepen. We zullen zien of Patels mysterieuze afbeelding later nog relevant is. Hoogstwaarschijnlijk in de eerste week van mei…

  1.   
    Basman01's avatar

    Ben dan wel erg terughoudend geworden tegen cod maar een goede WOII game zou misschien wel een hit kunnen zijn tussen al die toekomst syfy spellen

  2.   
    Hillianii's avatar

    WO II? ECHT WAAR? ZULLEN WE TOCH ONZE ZIN KRIJGEN NA JAREN?
    Treyarch ik heb hoop in jullie 😥

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Altijd maar *teaset per ongeluk* bs. 😳

    Je doet het of je doet het niet, hou nooit zo veel van dit type geheimzinnigheid.
    DUS laat het WAAR zijn!

  4.   
    fantasyfreak's avatar

    Haha ja alsof dat teasen echt zo “per ongeluk” gaat tegenwoordig XD Ze weten maar al te goed waar ze mee bezig zijn en weten dat als ze iets 30 sec. op internet gooien dat er altijd wel een volger is die het gezien heeft en waarschijnlijk heeft opgeslagen om verder te delen.

  5.   
    Deparnieaux's avatar

    Het kan ook Ghost II zijn

  6.   
    Sjouke Hoogland's avatar

    Het kan geen nieuwe Ghosts zijn.
    Treyarch gaat deze game maken en die hebben World at War wel gemaakt maar Ghosts niet.

    Ben er 100% zeker van dat het Ghosts zal worden 🙂