Gamersnet.nl

Vanaf maart geen abonnement meer nodig voor The Elder Scrolls Online

Onlangs was al te lezen op GamersNET dat de halfjaarsabonnementen voor The Elder Scrolls Online kwamen te vervallen. Hiermee leek de game in navolging van Lord of The Rings Online af te stevenen op een free-to-play-beleid. Vandaag werd bekend dat er wederom een grote stap in die richting is gezet. Vanaf 17 maart is het namelijk niet meer nodig om een abonnement te kopen om het spel te kunnen spelen. Enkel de aankoop van het spel is voldoende.

Spelers die op dat moment een abonnement hebben lopen, zullen worden toegevoegd aan een nieuw speciaal programma genaamd ‘ESO Plus’. Dit programma bevat onder andere in-game items en valuta en alle DLC.

Daarnaast is ook bekendgemaakt dat The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited over twee maanden beschikbaar wordt voor alle spelers. Deze vernieuwing bevat het originele spel, met daarnaast ook een hoop nieuwe (nog onbekende) content.

Doordat de game nog maar een enkele aankoop vereist, wordt het een stuk toegankelijker. Maar wat verwachten jullie van de extra service met ESO Plus?