Borderlands: The Handsome Collection onthuld voor PlayStation 4 en Xbox One

Bij de release van Borderlands: The Pre-Sequel in het afgelopen najaar leek het al haast onvermijdelijk dat de game vroeg of laat ook naar de PlayStation 4 en Xbox One zou komen. Nu heeft uitgever 2K Games enkele maanden na de release ook eindelijk bevestigd dat een new-gen-collectie van Borderlands aanstaande is. Borderlands: The Handsome Collection bevat niet de volledige trilogie, maar brengt je een new-gen-versie van Borderlands 2 en The Pre-Sequel.

The Handsome Collection brengt dus heel wat uren coöperatief speelplezier naar de PlayStation 4 en Xbox One, zeker doordat ook alle verschenen downloadable content bij de collectie is inbegrepen. Natuurlijk is dat alles wat mooier en zal het beter draaien dan op de voorgaande generatie consoles. Daar blijft het echter niet bij, want het is voor het eerst mogelijk om de game nu met maar liefst vier spelers tegelijkertijd op één console te spelen met de introductie van ‘four-player split screen’. Daarnaast kan je je save van de PlayStation 3- of Xbox 360-versie overhevelen naar de new-gen-versie. Hierbij is echter wel de beperking aanwezig dat een PlayStation 3-save enkel op de PlayStation 4 werkt en een Xbox One enkel met de Xbox 360-savegame uit de voeten kan.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  super tof 😀 heb de pre-sequel nog niet maar heb wel borderlands 2 op de ps3 gespeeld dus wel fijn dat je daar gewoon verder mee kan (:

 2.   
  fdennis's avatar

  Ik heb alleen Borderlands 1 gespeeld en die vond ik echt super. Ik kan dus straks ook nog de overige 2 delen spelen op de ps4:D

 3.   
  I Juggy I's avatar

  echt awesome

 4.   
  ShadyXL's avatar

  Dit maakt me zo blij 😀 Jammer dat deel 1 er niet bij zit, maar deze haal ik sowieso 😀