Dungeons & Dragons: Neverwinter naar Xbox One

De free-to-play MMORPG Neverwinter zal dit jaar nog naar de Xbox One komen, dat maakte uitgever Perfect World Entertainment bekend. Het spel zal voor het verschijnt eerst een driedaagse bèta krijgen. Deze gesloten bèta loopt van 5 tot 8 februari. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via de website van Neverwinter.

De Xbox One-versie van het spel zal licht aangepast worden om ook op de console optimaal gameplezier te kunnen leveren. Onder andere de besturing zal geoptimaliseerd worden en het moet makkelijker worden om samen met vrienden te spelen. Hoewel het spel geheel gratis te spelen blijft, is Xbox Live Gold wel vereist om in de wereld van Neverwinter te kunnen duiken.

Volgens de baas van Perfect World, Alan Chen, is dit de perfecte tijd om het spel naar de console te brengen; volgens hem hebben next-gen consoles namelijk een perfecte pasvorm voor action-based MMORPG’s als Neverwinter.

Wat vinden jullie? Zijn MMORPG’s rijp voor consoles? Of horen ze ‘gewoon’ thuis op de PC?

  1.   
    noah81's avatar

    Graag zelfs!

  2.   
    Migueltje's avatar

    meer van dit en dan hopelijk ook op ps4..

  3.   
    NL Joeri NL's avatar

    ja beetje jammer dat deze dan weer alleen voor de xbox1 is…. maar ja zal op ten duur vast wel komen voor de ps4

  4.   
    huntedjohan's avatar

    ga zeker uit proberen hoe een MMORPG aanvoelt en speelt op een console. Ben zelf wel beetje afgeknapt op neverwinter op de pc omdat het haast een must is om items aan te schaffen wil je leuk spelen.

  5.   
    Thijs.'s avatar

    Heb de game gespeeld op pc kon me niet heel veel boeien. ookal zag de game er, voor hoever ik me herinner, goed uit