Trouwe World of Warcraft-abonnees worden beloond

Niet alleen had World of Warcraft met de uitgifte van Warlords of Draenor weer meer dan tien miljoen actieve spelers, het grote spel bestaat ook alweer tien jaar! Om dit te vieren heeft Blizzard een standbeeldje opgestuurd naar de grootste en meest loyale fans van de MMO en daarmee wordt ook niks anders bedoeld dan de harde kern. Zij die World of Warcraft binnen zestig dagen na uitgifte in Europa gekocht hebben, kunnen een bericht en daaropvolgend een pakketje van Blizzard verwachten.

[SCREENSHOTS]

In het pakketje zit een standbeeld van een Orc die op de rug van een wolf rijdt. Het standbeeld is overigens een kleinere versie van het (3,7 meter hoge) standbeeld dat buiten de kantoren van Blizzard staat. Hiervoor is gekozen vanwege het feit dat dit standbeeld een ‘constante factor is binnen Blizzard’, zo staat op de onderkant van het beeld. Mocht je dus voor 12 april 2005 lid geworden zijn van World of Warcraft en sindsdien al tien jaar trouw voor je account betaald hebben, dan zul je binnenkort een Orc op je bureau kunnen zetten.

Als jullie zo’n beeldje thuisgestuurd gaan krijgen, laat ons dat dan weten in de comments of stuur een leuke foto naar @GamersNET op Twitter!

  1.   
    Thijs.'s avatar

    ik was toen de tijd nog te jong voor een spel zoals WoW… jammer hoor want had het beeldje graag gehad. tevens speel ik nu ookalweer een jaartje of 5 dus dat vind ik ook al een prestatie

    het is mij trouwens niet helemaal duidelijk. jullie zeggen mensen die de game hebben gekocht in de tijds periode van release en 60 dagen daarna krijgen het beeldje. maar moet het niet zijn dat mensen die sinds die tijd spelen. en dat nu nog doen. ik bedoel ik kon de game best wel in 2004 kopen en voor 3 dagen hebben gespeeld en dan een beeldje krijgen. beetje raar want dat is niet de harde kern toch?

  2.   
    Supermanneke's avatar

    ’t Is wel echt een coole reward, baal wel dat ik er geen heb. Heb er wel een mooi mailtje over naar Blizzard gestuurd.

    Ik heb namelijk 3479 dagen een subscription op WoW, van de in totaal 3653 mogelijke dagen… Ook speel ik al vanaf 22 februari 2005, 11 dagen na release. Er is bekend van mensen dat ze kleine tussenpauzen hebben gehouden (2-3) dagen) die het wel gekregen hebben. Stel dat iemand nu elke maand na z’n subscription 2 dagen pauze zou hebben gehouden, dan komt hij op 240 gemiste dagen, waar ik op 174 gemiste dagen zit… Ik heb eenmaal een iets langere pauze gehouden omdat ik in het ziekenhuis lag en niet kon spelen. Voel me een beetje genaaid :s.

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    @Thijs, later in het bericht staat ook dat je de afgelopen tien jaar ook steeds abonnee geweest moet zijn:

    Mocht je dus voor 12 april 2005 lid geworden zijn van World of Warcraft en sindsdien al tien jaar trouw voor je account betaald hebben, dan zul je binnenkort een Orc op je bureau kunnen zetten.

    @Mejunior, oei, dat is zuur. Ben benieuwd of je een (positieve) reactie van Blizzard ontvangt! Laten we het hopen. ๐Ÿ™‚

  4.   
    Thijs.'s avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, "@Thijs, later in het bericht staat ook dat je de afgelopen tien jaar ook steeds abonnee geweest moet zijn:

    Mocht je dus voor 12 april 2005 lid geworden zijn van World of Warcraft en sindsdien al tien jaar trouw voor je account betaald hebben, dan zul je binnenkort een Orc op je bureau kunnen zetten. "

    @Mejunior, oei, dat is zuur. Ben benieuwd of je een (positieve) reactie van Blizzard ontvangt! Laten we het hopen. ๐Ÿ™‚

    ooh is dat net nog aangepast dan want heb em 4x door gelezen en zag het echt niet D:

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    Kan je verzekeren dat het bericht toch echt met deze tekst online is verschenen. ๐Ÿ˜‰

  6.   
    Thijs.'s avatar

    dan maar even langs de oogarts hahah oops ๐Ÿ™‚

  7.   
    Leukste's avatar

    Tja ben wel lang abonnee geweest. Maar geen 10 jaar. Ben weer op andere games over gegaan. Dus rest me een schrale troost dat ik lange tijd plezier aan de game zelf heb gehad en het beeldje geen noodzaak hoeft te zijn om dat te vereeuwigen. Al snap ik de reactie van Mejunior wel.

  8.   
    Bacotje's avatar

    (null)

  9.   
    Bacotje's avatar

    1600 euro das niet duur voor een beeldje ๐Ÿ™‚

  10.   
    Papachico's avatar

    Ik speel sinds release, maar wel met breaks hier en daar van een half jaar. Tevens wel elke expansion gekocht enzo. Tis alleen zo dat mn account is gehacked, een jaar na release. rond tbc, en ik een nieuwe heb met t zelfde email adres. Vanuit daar kan ik zo laten zien dat ik sinds release al speel. Enkel wel breaks dat verschilt van een paar weken tot max een half jaar. Zou ik dan ook dat beeldje moeten krijgen?