Word onderdeel van de nieuwe generatie game-kenners met Animated Youngsters

Ben je tussen de 14 en 18 jaar oud en heb je een passie voor games? Dan is wellicht nu je kans om onderdeel te worden van een nieuwe generatie game-kenners, de zogenaamde Animated Youngsters. Dit nieuwe, jonge collectief in wording zal middels een traject geprikkeld worden om beter na te denken over games en de industrie aan de hand van enerverende workshops en unieke ervaringen.

Deze Animated Youngsters worden gecoacht en bijgeleerd door ervaringsdeskundigen uit de gamewereld en zullen verschillende evenementen bezoeken en bekende koppen uit de Nederlandse game-industrie ontmoeten. Alles om hun kennis en enthousiasme te vergroten. Het gehele traject loopt van februari tot aan juli 2015, waarna gezamenlijk één product (een game-concept of een daadwerkelijke game) afgeleverd wordt.

Maar, wat is de adder onder het gras? Simpel: slechts twaalf enthousiaste jongeren maken kans om onderdeel te worden van het Animated Youngsters collectief. Je zult je kennis, creativiteit en andere game-gerelateerde capaciteiten moeten bewijzen tijdens een officiële try-out sessie.

De eerste try-out voor de Animated Youngsters vindt plaats op 17 januari aanstaande, in het HipHopHuis op de Delftsestraat 19a, Rotterdam. Vanaf 10:00 gaat de dag van start met diverse meets, workshops en zelfs een optreden van onze vrienden van het EINDBAAS collectief! De prijs voor een try-out bedraagt 10 euro, inbegrepen zitten de workshops, lunch en een goodiebag.

Geïnteresseerd in het leertraject van de Animated Youngsters? Geef je dan op voor de eerste try-out middels het inschrijfformulier!

  1.   
    Thijs.'s avatar

    darn it ben te oud haha

  2.   
    sksk55's avatar

    ik snap toch niet helemaal wat je nou moet kunnen

  3.   
    Tom's avatar

    Echt iets kunnen is niet zo zeer een vereiste voor de try-outs, je leert juist tijdens het traject beter na te denken over games. Maar alles wat je daarvoor nodig hebt is gewoon wat creativiteit, fantasie en een dosis enthousiasme voor games. 😉

  4.   
    bjorntukkertje's avatar

    Lijkt mij niet heel erg bijzonder, en moet ik ook helemaal naar Rotterdam, ik denk dat ik niet mee ga doen

  5.   
    jessy123's avatar

    ik ga mee doen