Tales of Zestiria bevat bonussen voor eigenaren vorige delen

Bandai Namco heeft het al gedaan met eerdere delen binnen de Tales-serie, maar we kunnen het ook verwachten bij het aankomende Tales of Zestiria. Wat precies? Nou, bijzondere bonussen als je save files van eerdere delen op je PlayStation 3 hebt staan! Het betreft gekke poppen van eerdere games die je op je personages kunt zetten, zoals op onderstaande screenshots te bewonderen is.

Zo is het mogelijk om Jude en Milla op je schouders te zetten als je Tales of Xillia bezit, terwijl Tales of Xillia 2 een pop van Ludger vrijgeeft. Wanneer je Tales of Graces f in je collectie hebt, krijg je een vastklampende Sophie en Tales of Symphonia geeft je de mogelijkheid om Lloyd en Marta op respectievelijk je hoofd en schouder te plaatsen.

Omdat Tales of Vesperia hier nooit is verschenen op de PlayStation 3, is het nog niet duidelijk wat er met de pop van Yuri zal gebeuren. Waarschijnlijk zal de pop gewoon te verkrijgen zijn via een van de save files van andere Tales-games, maar daar zullen we later achter moeten komen.

[SCREENSHOTS]

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren