Call of Duty Championship kent prijzenpot van 1 miljoen dollar

Geld verdienen met gamen, het lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk! De prijzenpot van de jaarlijkse eSports Call of Duty Championship is namelijk rijkelijk gevuld. Behaal jij met je team de eerste plaats? Dan kan je rekenen op een flink aandeel van de prijzenpot die in totaal 1 miljoen dollar bedraagt.

In de Championship, oftewel volledig The 2015 Call of Duty® Championship, presented by Xbox, nemen 32 teams van 4 personen het tegen elkaar op in een toernooi. Alvorens de teams mee mogen doen met het daadwerkelijke toernooi in Los Angeles, moet eerst deelname worden veiliggesteld in een reeks kwalificatiepotjes in februari en begin maart. Uit deze kwalificatiewedstrijden komen 32 teams naar voren die zich officieel deelnemer aan het toernooi mogen noemen. Deelname is voor iedereen, wat wil zeggen dat dus zowel professionele gamers als recreatieve schietfanaten een gooi kunnen doen naar een plaats bij de laatste 32. Wil je meer weten of misschien zelfs deelnemen? Houd dan de pagina van Call of Duty eSports in de gaten!

  1.   
    TheBestGamer's avatar

    Het enige jammere is dat als je door gaat dat je wel 18 moet zijn om verder mee te kunnen doen ):

  2.   
    bjorntukkertje's avatar

    Het grootste e-sports event van het jaar (vind ik), verheug me er nu al op

  3.   
    RoboGamesYT's avatar

    ze moeten wel 1 miljoen als prijsgeld hebben anders wil niemand dat openbaar spelen, isvoor mij nog altijd een cod versie van halo enz.

  4.   
    Weits's avatar

    vind zulke toernooien echt super vet

  5.   
    I_Eat_Noobsz's avatar

    TheBestGamer schreef, "Het enige jammere is dat als je door gaat dat je wel 18 moet zijn om verder mee te kunnen doen ):"

    Wat dacht jij dan? Die PEGI 18 is niet voor niks.
    Dat ze bij de local game shop er niet op letten, is hun fout.

    Maar als zo’n groot toernooi er niet eens aan houdt, dan kan heel dat PEGI voor gaming weg.

  6.   
    justlivegamen's avatar

    is super nice als ik 18 was en meer call of duty fan was zal ik daar bijna 100 procent aan mee doen maar jammer dat ik geen18 ben 😡