Spel over Kim Jong Un gedeeltelijk vernietigd door hackers

Glorious Leader!, een spel van Moneyhorse Games met in de hoofdrol Kim Jong Un, wordt na verschillende hacks misschien niet meer voortgezet. Dit is te lezen in een nieuwe update op de Kickstarter-pagina van het spel. Glorious Leader! is een sidescroller waarin je als Kim Jong Un tegenover het aanvallende Amerikaanse leger staat en ze terugdringt, rennend, vanaf de rug van een eenhoorn of terwijl je van een zipline zoeft.

The hackers destroyed data pertaining to Glorious Leader! and other projects we had in development and locked us out of our own computers and wesbite. This is not the first time we have been targeted because of Glorious Leader! Between the hacking and other threats, we think it is time to reevaluate our commitment to Glorious Leader!
Tijdens de hack kon men bij Moneyhorse Games niet bij de computers en is een gedeelte van Glorious Leader! verloren gegaan. Moneyhorse Games heeft geen bewijs om te beweren dat de hack uitgevoerd werd door Noord-Korea of in naam van het land. Het spel is nu ook stopgezet op Kickstarter, nadat 16.816 dollar van de benodigde 55.000 dollar was opgehaald.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    sowieso north korea die er achter zit:P

    jammer hoor dat mensen de fun van andere moeten verpesten. vervelend volk is het toch

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Klote hackers van noord korea moet wel van hun zelf zijn want verder zal het niemand kunnen interesseren dat hij in game zit.

  3.   
    Danielle.k's avatar

    waarin je als Kim Jong Un tegenover het aanvallende Amerikaanse leger staat en ze terugdringt, rennend, vanaf de rug van een eenhoorn of terwijl je van een zipline zoeft.

    Rennend ?, als die gast 20 meter gerend heeft dan krijg je al in beeld : ”game over” omdat hij dan een hart stilstand heeft gekregen 😀

  4.   
    justlivegamen's avatar

    Is volgens mij wel noord korea, want wie zal het anders dan doen
    en het zijn wel pret bedervers