GamersNEP Nieuws: Nieuwe Tony Hawk-game blijkt Guitar Hero: Tony Hawk


Los Angeles – Deze week werden we allemaal verblijd met het officiële bericht dat er in 2015 een nieuwe Tony Hawk-game gaat verschijnen. Iedereen dacht natuurlijk dat het hier ging om een nieuwe game met skateboarden in de hoofdrol, maar uit gelekte documenten van Activision blijkt iets totaal anders.
Activision is the owner of some older franchises that at the moment are not capitalized. The company has done research and found some franchises that are ready for a reintroduction. The new console generation is a good stepping stone to reintroduce some well known games. As a first experiment the Tony Hawk and Guitar Hero franchises will be combined in one game to appeal a broad audience.
Ja, je leest het goed. Geen new gen skateboard-game dus, maar een nieuw deel in de Guitar Hero-franchise met Tony Hawk in de hoofdrol. Verwacht dus muziek van The Doors, Notorious B.I.G., The Killers, The Offspring, Xzibit, Linkin Park, Busta Rhymes, Kanye West, Snoop Dogg en nog veel meer.

Uit de gelekte documenten blijkt dat de Guitar Hero-game twee nieuwe elementen bevat die belangrijk zijn: het rappen met een goede flow en de relaxmeter. Rapmuziek is in de skatewereld natuurlijk een veel voorkomend genre, maar hoe beoordeel je een goede rap? Activision heeft ervoor gekozen om dit op basis van de flow te doen; rappen met een goede flow zal dus veel punten op gaan leveren. Ook een relaxte levensstijl is voor skaters belangrijk en voor Xbox One-gamers zal de game daarom via Kinect kijken of je op een relaxte manier aan het spelen bent, liggend op de bank bij The Doors of meedeinend met Linkin Park. Elk nummer heeft zogenaamde relax-moves die punten op zullen leveren.

DISCLAIMER: Hoewel GamersNET doorgaans enkel betrouwbaar gamenieuws plaatst, is de GamersNEP Nieuws-rubriek een volstrekt satirische toevoeging aan ons nieuwsaanbod. Alle feiten, uitspraken en bronnen zijn verzonnen door de redactie en eventuele gelijkenissen met de werkelijkheid zijn puur toevallig. Neem deze artikelen vooral niet serieus: ze zijn GamersNEP.

 1.   
  Iceviper_9's avatar

  toch vind ik t nog steeds jammer dat guitar hero is getopt

 2.   
  Eichmann's avatar

  Vind ik beetje een domper eerlijk gezegd.
  Ik keek wel uit naar een nieuwe tony hawk game.

 3.   
  Daan's avatar

  Eichmann schreef, "Vind ik beetje een domper eerlijk gezegd.
  Ik keek wel uit naar een nieuwe tony hawk game."

  Het is nep he. 😆

 4.   
  Tom 2.0's avatar

  Jammer zeg, ik had toch liever Guitar Hero: Luis Suarez gezien. 🙄

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Hahahaha, vooral die laatste alinea is briljant! 😀

 6.   
  Hielke's avatar

  Damn, ik hoopte op een RTS!

 7.   
  Flippow's avatar

  Ben zeer benieuwd. Had liever een skate game verwacht 🙁

 8.   
  JeroenvdB's avatar

  balen ik vind guitar hero al niet meer leuk ze moeten gewoon weer een tony hawk skate game maken.