Ansel Elgort krijgt hoofdrol in November Criminals

Ansel Elgort, voornamelijk bekend van The Fault in our Stars en Divergent, krijgt de hoofdrol in November Criminals. Hij wordt de tegenspeler van Chloë Grace Moretz (If I Stay, The Equalizer). Hij speelde al eens eerder met haar in een film, de thriller Carrie. In het kort gaat de film over twee tieners die de moord op hun vriend gaan onderzoeken. Het verhaal speelt zich af in de onderwereld van Washington DC, en daarbij worden de twee jongeren tijdens hun zoektocht verliefd op elkaar. Ara Keshishian, directeur van Lotus Entertainment, toen het project in november werd aangekondigd, vertelt:

“This is a beautiful love story between two teenagers set against the backdrop of a murder mystery, and it’’s thrilling to have an amazing cast taking shape…”
Het is een verfilming van het boek van Sam Munson en wordt geregisseerd door Sacha Gervasi (Hitchcock, Anvil: The Story of Anvil). In samenwerking met Steven Knight (Locke, Eastern Promises) zal Gervasi het script schrijven. Naast Elgort en Moretz speelt ook Catherine Keener (Captain Phillips, Capote) in deze film.

Ansel Elgort is binnenkort te zien in het tweede deel van Divergent; Insurgent. Hierin speelt hij de broer van hoofdrolspeelster Tris (gespeeld door Shailene Woodley). Insurgent is 20 maart in de bioscoop te zien.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren