Releasedata Netflix-original series op een rijtje

Op de Facebook-pagina van Netflix vonden wij een een reeks promo-foto’s met hierop de releasedata van veel nieuwe en terugkerende Netflix-original series. Dit zijn series die alleen op Netflix te zien zijn.

Marco Polo
De eerste serie die een nieuw seizoen zal krijgen is Marco Polo. Alles over het nieuwe seizoen valt te lezen in het een ander nieuwtje, klik hier.


House of Cards
De tweede op het lijstje is de terugkeer van de hit serie House of Cards. Deze serie gaat over Frank Underwood (Kevin Spacey) en hoe hij de politiek in Amerika manipuleert. Het derde seizoen zal op 27 februari op Netflix te zien zijn.


Daredevil
Een van de nieuwe series op het lijstje is Daredevil. Dit is het verhaal over een advocaat die s’avonds de straat op gaat om criminelen op te pakken. Netflix wil graag meedoen met de superhelden hype. En Daredevil zal moeten gaan concurreren met series als Arrow, The Flash en Gotham. Daredevil zal vanaf 10 april te zien zijn op Netflix.


Bloodline
Nog een nieuwe Netflix-original is de serie Bloodline. Het is een serie over de geheimen van een Amerikaanse familie in Florida die een gemeenschap overeind weten te houden. Het zwarte schaap van de familie keert terug naar de stad en dreigt alle duistere geheimen van zijn broers, zussen en ouders te ontmaskeren. Dit zal vast veel familie drama opleveren. De serie heeft acteur Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street) in de hoofdrol, op de foto rechts. Bloodline is vanaf 20 maart op Netflix te zien.


Unbreakable Kimmy Schmidt
Unbreakable Kimmy Schimdt is een komedie-serie die eigenlijk op NBC in première zou gaan, maar uiteindelijk zijn weg heeft gevonden naar Netflix. Unbreakable Kimmy Schmidt is gemaakt door Tina Fey, bekend van de serie 30 Rock. Het gaat over Kimmy Schmidt (Ellie Kemper) die ontsnapt van een cult en een nieuw leven begint in New York. Deze serie zal vanaf 6 maart bij Netflix te zien zijn.


Grace and Frankie
De serie Grace and Frankie lijkt ook een komedie te zijn. Deze gaat over Grace (Jane Fonda) en Frankie (Lily Tomlin), die al jaren aartsrivalen zijn maar in een lastige situatie terecht komen, wanneer hun mannen verliefd zijn op elkaar en willen trouwen. Deze serie is vanaf 8 mei op Netflix te bewonderen.


Natuurlijk zijn er nog andere Netflix-originals als Orange is the New Black, maar helaas weten we hier nog niks over. Dit zal waarschijnlijk binnenkort snel veranderen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren