Bungie geeft Destiny-spelers een cadeautje

Kerstmis valt laat (of juist erg vroeg) bij Bungie, want de ontwikkelaar verrast alle Destiny-spelers met een tof cadeautje. Wanneer je een bezoekje brengt aan de Postmaster, kun je een speciaal pakketje ophalen dat zich omzet in een willekeurig Legendary-wapen.

De vertraging van dit kerstcadeautje is te wijten aan de downtime van het PlayStation Network en Xbox LIVE tijdens Kerst. Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen?

  1.   
    Thijs.'s avatar

    super vet zo gelijk even ophalen

  2.   
    OnOwned's avatar

    Sniper gekregen die ik best wel nodig Had. ik ben tevreden.

  3.   
    ShadyXL's avatar

    Heel m’n clan heeft vanmorgen hun pakketje gekregen behalve ik 😛 Misschien dat ie later tevoorschijn komt. Niet dat ik het nodig heb, maar gratis is altijd welkom.

  4.   
    Xsillian's avatar

    fusion rifle , die sniper die ze uitdeelde had ik al… wellicht dat dat uitmaakte

  5.   
    Jeroenvk94's avatar

    Ik had 2 energy, omdat ik de Secret Handshake dismantled heb. Desalniettemin leuk dat we een presentje krijgen!

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Man, verdomme wanneer krijg ik nou een betere auto rifle? Ben nu level 28 en ben al sinds level 21 opzoek naar een betere auto rifle.

    Ik doe nu zo weinig damage, heb alleen een scout en auto rifle van rare. Verder vindt ik geen ander hoofd wapen. De enige manier is via Vanguard Quartermaster, maar daar moet je Rank 3 voor zijn wat ontiegelijk langzaam gaat. Ben ik ondertussen alweer max level voordat ik Vanguard level 3 ben. Of uiteraard Xur en betalen met strange coins!

    Nu krijg ik weer een kans, krijg ik een wapen die dezelfde stats heeft als een wapen die ik al in m’n bezit heb en niet gebruik…..