Game of Thrones verschijnt in IMAX

Een unieke ontwikkeling in de geschiedenis van tv-series, een aantal afleveringen van Game of Thrones zal in IMAX worden opgenomen. Het gaat hier om twee afleveringen van het vierde seizoen, welke tussen 23 en 29 januari in de Verenigde Staten te zien zullen zijn. Of de afleveringen ook in IMAX-formaat naar Nederland komen of op de Blu-ray uitgave verschijnen is nog niet bekend.

Ook zal er na afloop van de twee afleveringen een speciale trailer worden vrijgegeven van het vijfde seizoen. Vermoedelijk zal deze zich snel zijn weg richting het internet weten te vinden nadat deze op de Amerikaanse televisie is uitgezonden. Chief marketing officer Pamela Levine van HBO liet weten erg enthousiast te zijn om samen te werken met IMAX, dus wie weet dat er ook van het vijfde seizoen afleveringen zullen worden opgenomen in dit bijzondere formaat:

”We zoeken altijd naar nieuwe en opwindende manieren om de show te ervaren en twee afleveringen, samen met de nieuwe trailer, bekijken op zulk indrukwekkend format, is perfect.”
Wat vinden jullie van deze keuze van HBO? Zien jullie het zitten om thuis Game of Thrones in het IMAX-formaat te ervaren? Laat het ons hieronder weten in de reacties.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren