Verraadt de Limited Edition van Batman: Arkham Knight het einde van de game?

Let op! Zoals de titel van dit nieuwsbericht doet vermoeden, bevat deze tekst inhoud die mogelijke spoilers bevat over het einde van Batman: Arkham Knight!

Zoals vrijwel iedere andere game is ook Batman: Arkham Knight natuurlijk gezegend met een aantal speciale edities. Zo is er de Batmobile Edition van Arkham Knight die, je raadt het nooit, onder andere een beeldje van de Batmobile bevat. Daarnaast zal er ook nog een Limited Edition van de game verschijnen en nu lijkt het erop dat Rocksteady met deze editie al een belangrijk detail uit het verhaal van Batman: Arkham Knight heeft weggegeven.

Let op! Spoilers! Het beeldje dat je krijgt bij de Limited Edition van Batman: Arkham Knight is een statue ter nagedachtenis aan de beschermer van Gotham, oftewel Batman. Daarnaast is nu duidelijk geworden dat het ‘Memorial Statue’ de volgende inscriptie bevat:

From a Grateful City In Memory of the Gotham Knight
Deze tekst lijkt er dus alleszins op te wijzen dat de Gotham Knight, het alter ego van Bruce Wayne, het niet zal overleven in Batman: Arkham Knight of wellicht gooit hij enkel de handdoek in de ring en stopt Wayne met zijn superheldenbestaan. De inwoners van Gotham hebben het beeld immers ter nagedachtenis aan de superheld geplaatst. Het einde van Rocksteady’s Batman-trilogie zou dus met het nodige spektakel kunnen eindigen.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Wanneer verschijnt deze game eigenlijk

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Op 2 juni 2015 voor PS4, Xbox One en pc. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    gatemaster64's avatar

    kwam hier om te kijken waar het nou eigenlijk om ging.

    als je zoals mij per ongeluk eerst kijkt naar het tekstvak in het midden van het scherm, dan heb je dus al de spoiler gelezen.

    zou denk ik nog beter zijn het woord ”spoilers” tussen haakjes in de titel te zetten.

    dit is een beetje mijn eigen schuld en maakt mij zelf ook niet zo veel uit, maar even ”spoiler” achter de titel zetten zou veel gespoil kunnen voorkomen.

  4.   
    SonyBoy's avatar

    SPOILERS!!! -Of misschien denken ze gewoon dat hij dood is net zoals aan het einde van The Dark Knight Rises.?
    Dan is het dus een halve spoiler. ๐Ÿ™‚

  5.   
    Moodey's avatar

    Neeeh hij verandert alleen maar in ‘The Light Knight’

  6.   
    MisterMDW's avatar

    Lijkt me vreemd als dit waar zou zijn… Dan zou indien dit niet op Amazone had gestaan betekenen, dat wanneer je deze editie gekocht zou hebben je al gespoild wordt..

    Ik denk dat Rocksteady hiermee eerder een mooi eerbetoon wilt geven aan de fans en zichzelf aangezien het hun afsluitende hoofdstuk in deze serie is. Dit zou ik ook wel een mooi eerbetoon van Rocksteady vinden ๐Ÿ˜‰

  7.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Moodey schreef, "Neeeh hij verandert alleen maar in ‘The Light Knight’ "

    Lol, talking about a plot twist! xD