Pac-Man glitch ontdekt in Super Smash Bros.

Wie stiekem altijd al vond dat de gele ronde bolletjesslikker best wel irritant was, die heeft daar nu nog meer reden voor. Gamer Turbo Pasta heeft namelijk een Pac-Man-glitch gevonden in Super Smash Bros. Wanneer je namelijk in een team met twee spelers met Pac-Man speelt is het mogelijk om elkaar eindeloos in de lucht te houden met elkaars trampolines.

Door deze tactiek uit te voeren, kunnen de spelers het hele potje in principe ‘wegspringen’. Op die wijze kunnen ze wachten tot de tijd afloopt en er een Sudden Death ontstaat. Vervolgens kunnen de beide Pac-Man-spelers hun strategie herhalen en simpelweg wachten. Wachten tot hun tegenstanders genadeloos worden afgeslacht door de vallende bommen die verschijnen.

Kortom, de strategie verzekert je in een potje Super Smash Bros. van de overwinning. Tenzij je tegenstanders exact dezelfde ongelofelijk irritante strategie uitvoeren dan. Het valt nog af te wachten of deze glitch middels een patch verholpen zal worden. Ben je echter benieuwd hoe je deze strategie zelf succesvol uit kan voeren? Check het dan in de onderstaande video.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    lol, wel een beetje saai hoor om zo lang te wachten

  2.   
    FireBallz's avatar

    zal wel lang duren en dat zou ik er niet voor over hebben.

  3.   
    michelmani's avatar

    Ik heb het spel niet, maar kan je niet bijvoorbeeld met Pikachu een Thunder move doen? Vroeger kon dat in elk geval 🙂

  4.   
    sksk55's avatar

    tja………..

  5.   
    lucacol's avatar

    Is wel een saaie glitch kan je lekker lang wachten