Prachtige concept art van de Alien-film die nooit zal komen

Er is concept art online gezet voor een vervolg op de film Aliens van James Cameron. Dit is tevoorschijn gekomen op het Instagram account van Neill Blomkamp. Helaas zal de film nooit gemaakt worden, volgens de foto’s. Het Neill Blomkamp Twitter account had daar het volgende over te melden:

”Dit heeft niks te maken met de studio. Ze wisten niet eens dat ik eraan werkte.”

Hieronder kun je de concept art bewonderen met daarop onder andere Sigourney Weaver, die haar rol als Ellen Ripley wederom zou moeten vertolken. Iets wat opvalt is de concept art van Hicks. Wat gek is aangezien het personage Hicks aan het begin van Alien 3 sterft. Dit zou dan dus moeten betekenen dat de gebeurtenissen uit Alien 3 en Alien: Resurrection nooit zouden plaatsvinden. Dit project is dus een direct vervolg op Aliens van James Cameron.

Ook liet Neill Blomkamp al eerder tijdens een persconferentie over Elysium weten dat hij een groot fan is van Aliens:

”Mijn favoriete film aller tijden is Aliens. James Camerons Aliens. Punt uit. Wat er ontbreekt aan Elysium en wat ik graag in mijn volgende film wil stoppen zijn slijm en eieren!”











Zoals in de beschrijving van de laatste afbeelding te zien is, is er altijd nog hoop voor dit Neill Blomkamp Alien-project.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren