Halo 5: Guardians krijgt Collector’s Edition van 250 dollar

Microsoft heeft op de Xbox-website de twee speciale edities van Halo 5: Guardians onthuld. Hoewel de gewone Collector’s Edition met 99,99 dollar nog redelijk betaalbaar is, zul je voor de duurdere variant dieper in de buidel moeten tasten.

Iedereen die de game pre-ordert, ontvangt sowieso een poster van Halo 5: Guardians. Tel je 40 dollar meer neer, dan ontvang je de Limited Edition. Deze bevat niet alleen de poster, maar ook de game in een steelbook en “exclusieve items”, evenals “nieuwe digitale content om Spartan-gevechten te verbeteren”.

Voor de echte fans is er de 250 dollar kostende Limited Collector’s Edition. Deze bevat, naast de content die je terugvindt in de Limited Edition, extra digitale content en een door 343 Industries genummerd beeldje.

Details over wat de extra content precies inhoudt en hoe het beeldje eruitziet, volgen later. Dit is waarschijnlijk meer bedoeld als vroegtijdige waarschuwing van Microsoft om alvast te beginnen met sparen.

  1.   
    MRvink's avatar

    Wauw…. 250 dollar voor een special edition. Denken ze dat mensen gek zijn ofzo?

  2.   
    Noice!'s avatar

    MRvink schreef, "Wauw…. 250 dollar voor een special edition. Denken ze dat mensen gek zijn ofzo?"

    Hier zit zo’n randdebiel! Bij de Titanfall CE ook €230 neergelegd en geen moment spijt van. Ze geven er ongetwijfeld een statue bij die A: z’n geld meer dan waard is en B: waardevast of zelfs een investering is. Daarnaast ben ik een sucker voor hardcover artbooks waarvan ik ook op een mooie hoop.
    Mijn probleem is niet die €250, maar alle scalpers die hierop zullen afkomen om alles op te kopen zodat er voor “de gewone verzamelaar” niets meer overblijft. En ik ben gek, maar nie zo gek om het dubbele op MP te betalen omdat er eikels zijn die er rijk van willen worden. Ik hoop echt dat daar ooit een systeem voor komt dat zo’n editie vooraf koppelt aan je Live account ofzo met een maximum van 1; dan zijn er nog opkopers, maar dan wordt t op z’n minst moeilijker.

  3.   
    firehopper211's avatar

    Voor zoveel geld kan ik nog een console of handheld kopen.

  4.   
    Noice!'s avatar

    ”firehopper211″ schreef, "Voor zoveel geld kan ik nog een console of handheld kopen."

    Maar dan heb je geen beeld waar je naar kan kijken en die je eens per week af kan stoffen! Ik zou het wel weten!
    Maar serieus, als ik moest kiezen tussen een console of deze editie, dan ging ik voor deze. Tenzij ik nog geen One had, dan zou het nog debieler zijn 😀 (al zou het niet m’n eerste Collector’s edition zijn van een console die ik nog niet of niet meer bezit 😕 )

  5.   
    Ryan2000's avatar

    Voor 250 dollar moet ie er wel ‘skeer’ uit zien!

  6.   
    Respawn1988's avatar

    WitteMok schreef, "

    ”firehopper211″ schreef, "Voor zoveel geld kan ik nog een console of handheld kopen."

    Maar dan heb je geen beeld waar je naar kan kijken en die je eens per week af kan stoffen! Ik zou het wel weten!
    Maar serieus, als ik moest kiezen tussen een console of deze editie, dan ging ik voor deze. Tenzij ik nog geen One had, dan zou het nog debieler zijn 😀 (al zou het niet m’n eerste Collector’s edition zijn van een console die ik nog niet of niet meer bezit 😕 )"

    OMG ik herken mijzelf hier precies in figurines naar kijken en afstoffen 1x per week en ook de geur ervan ruiken naar nieuwheid heerlijk
    hou ook van alles van collectors case’s artbooks figurines ik heb vanaf AC brotherhood tot AC unity alle collectors editions.

  7.   
    FireBallz's avatar

    Ik ga maar gewoon voor de Standard. Daarmee beleef ik toch genoeg lol.