GTA Online gaat besneeuwd het nieuwe jaar in

Afgelopen kerst hebben we volop kunnen genieten van een wit Los Santos. Na een paar bijna zomerse dagen, blijkt dat er opnieuw zwaar weer wordt verwacht in Los Santos. Rockstar meldt namelijk via zijn Twitter dat er vanavond sneeuw zal vallen in de wereld van GTA Online dat blijft liggen tot in het nieuwe jaar. Met vrolijke kersttruien en lelijke maskers kunnen we in ieder geval dus nog tot na Oud en Nieuw sneeuwballen gooien!

[SCREENSHOTS]
Hoewel het vanavond rustig zal zijn in online Los Santos, gaan wij natuurlijk morgen weer druk verder met rollen in de sneeuw. Mocht je net als wij zin hebben om het nieuwe jaar in te knallen in de online wereld van Grand Theft Auto 5, voel je dan welkom in onze GNHQ Crew! Tot in Los Santos!

  1.   
    milez1983's avatar

    dat is net als mcdonalds im lovin it

  2.   
    Basman01's avatar

    Was alweer bezig :p .Het is echt leuk gedaan ,online met paar man sneeuw gevecht houden of lekker cruise in de sneeuw ,je zou bijna naar buiten gaan … oh w8 hier geen sneeuw xD.

  3.   
    LennartvA's avatar

    Goede auteur! ๐Ÿ˜†

  4.   
    Hillianii's avatar

    lolz

  5.   
    milez1983's avatar

    hahahaha lekker bas, t was gezellig gister man

  6.   
    Musicman88's avatar

    Dit moet gewoon als permanente optie komen, om een game in de sneeuw of zonder sneeuw (normaal) te kunnen starten. Als Rockstar het niet zelf doet, dan zal het niet lang duren voordat de pc-modding community een mod heeft gemaakt voor de pc versie van eind januari 15. Ik kan in ieder geval niet wachten. ๐Ÿ˜€

  7.   
    Ryan2000's avatar

    Hopelijk kan ik dan morgen nog ff in de sneeuw spelen!

  8.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Rockstar zou vanaf de eerste dag tot de laatste dag van de winter sneeuw toe moeten voegen aan GTA Online. Sneeuwballen in het gezicht smijten van de NPC’s tot ze STERVEN is heerlijk! That’s how I’d like to spend my winter!

  9.   
    djonnieboy97's avatar

    eindelijk ontdekt hoe ik sneeuwballen maak ๐Ÿ˜€ en hoe ik er mee werd vermoord ๐Ÿ™

  10.   
    FireBallz's avatar

    ik zag het al op een gamekanaal! meteen gaan kijken hoe het is maar het is opzich wel lachen maar het rijdt wel nogal lastig.

  11.   
    Rotterdam9's avatar

    Leuk hoor.

  12.   
    RemixEmre's avatar

    Het beste wat Rockstar kan doen is sneeuw als normaal weer in GTA 5 stoppen dus dat het soms gaat sneeuwen en niet alleen zon en regen en sneeuw maar een dagje!