Steam Holiday Sale brengt op dag dertien o.a. Arma III, Wasteland 2 en The Witcher

We zijn alweer toe aan de dertiende dag van de Steam Holiday Sale. Ditmaal zijn er vooral voor de RPG-liefhebbers onder ons enkele mooie deals. Zo kan je Wasteland 2 voor 19,99 euro oppikken, terwijl The Witcher 2: Assassins of Kings slechts 2,99 euro kost. Daarnaast kan je ook nog Final Fantasy VII voor 6,49 aanschaffen.

Daarnaast is het vermelden waard dat Lethal League, een game van Nederlandse komaf, afgeprijsd is naar 5,99 euro en dat je Ubisofts pareltje Child of Light eveneens voor 5,99 euro aan kunt schaffen. Zoals altijd kun je de komende achtenveertig uur je voordeel doen van deze daily deals, waarvan je het volledige overzicht hieronder ziet:

 • Wasteland 2 – €19,99
 • Lichdom: Battlemage – €9,24
 • Lethal League – €5,99
 • ArmA III – €22,49
 • Final Fantasy VII – €6,49
 • Child of Light – €5,99
 • The Forest – €10,04
 • Metal Slug 3 – €2,09
 • The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition – €2,99
 • Heb je interesse in één van deze games? Dan kan je ze aanschaffen via Steam. Overweeg je een andere game met korting via Steam aan te schaffen? Dan kan je beter nog even wachten, de kans is namelijk aanwezig dat dit spel nog voorbij komt als daily deal, flash sale of community choice. Dan is het kortingspercentage groter en kan je het spel nog goedkoper in huis halen. Geduld is dus een schone zaak!

  1.   
   stinkiwinkie's avatar

   mensen die allemaal de witcher 3 gaat spelen. The wicher 2 is een MUST BUY, BEST RPG EVER. Voor 2,99 euro ben je zeker 100 uur zoet. Veel keuzes,die je moet maken die het verhaal drastisch beinvloeden. hierdoor meerdere keren uitspeelbaar.Keuzes zijn overdraagbaar naar the witcher 3: wild hunt. In de witcher 2 spreken ze zelfs van de wild hunt. Vandaar dat men wist dat er een vervolg ging komen. Voor extra info over de wild hunt en voor een grotere inleving in het volgend deel te krijgen, zeg ik nog een keer KOOP HET NU !!!!!!!!

  2.   
   Hitman047's avatar

   The Wild Hunt zat ook al in de eerste game. 😉

   Deel één is overigens ook spotgoedkoop, heeft de systeemeisen van een gemiddelde broodrooster, is absoluut een aanrader en, als ik heel eerlijk ben, vond ik hem zelfs een stukje beter dan het tweede deel.

  3.   
   stinkiwinkie's avatar

   ”Hitman047″ schreef, "The Wild Hunt zat ook al in de eerste game. 😉
   Deel één is overigens ook spotgoedkoop, heeft de systeemeisen van een gemiddelde broodrooster, is absoluut een aanrader en, als ik heel eerlijk ben, vond ik hem zelfs een stukje beter dan het tweede deel. "

   Nog een hardere Hardcore witcherfanaat. Ja, ik geef toe dat ik alleen the witcher 2 heb gespeeld, maar ik heb het 4 keer opnieuw gespeeld met verschillende keuzes. Maar wat bedoelt u met systeemeisen van een gemiddelde broodrooster?Blokkig, weinig uitgelijnt?

  4.   
   Hitman047's avatar

   Dat je geen wereldschokkende hardware nodig hebt om de game te kunnen draaien.

  5.   
   stinkiwinkie's avatar

   ”Hitman047″ schreef, "Dat je geen wereldschokkende hardware nodig hebt om de game te kunnen draaien. "

   Voor mij PUUR geen probleem, heb Ryse son of Rome op ultra settings gespeelt op 70 fps en tomb raider ook op max settings met 90fps. Zeer bedankt voor de info van de witcher!!