Fast Forward: Avengers: Age of Ultron


Het einde van het jaar nadert en daarmee dus ook het begin van een nieuw jaar, vol met nieuwe films. Hoog tijd voor ons dus om vooruit te blikken op de belangrijkste releases van het jaar 2015. Dit doen we met een reeks artikelen genaamd Fast Forwards waarin we kijken naar wat we al van de film weten en laten we de MoviesNET Thermometer bepalen of de film Hot or Not is.

Ultron
Op donderdag 23 april zal menig Marvel-fan zich naar de bioscoop begeven, want dan is het eindelijk tijd voor de tweede Avengers-film, Age of Ultron. In deze tweede verzamelfilm van Marvel’s bekendste superhelden moet de groep het opnemen tegen Ultron, ingesproken door James Spader. Geprogrammeerd met elementen van Tony Stark’s persoonlijkheid wil Ultron de vrede op aarde herstellen door de mensheid uit te roeien. Aan de Avengers uiteraard de taak hem hiervan te weerhouden.

Nieuwe gezichten
Naast onze vertrouwde superhelden als Iron Man, Hulk en Captain America is er in Avengers: Age of Ultron ook ruimte gemaakt voor nieuwe gezichten. Zo zien we voor het eerst ook Quicksilver en Scarlet Witch op het witte doek verschijnen. De rol van Pietro Maximoff (Quicksilver) zal worden gespeeld door Aaron Taylor-Johnson en Elizabeth Olsen kruipt in de huid van Wanda Maximoff (Scarlett Witch). Deze twee waren afgelopen jaar al samen te zien in Godzilla en konden hierin alvast wennen aan het samen spelen.


Het verhaal
Zoals gezegd is het aan de Avengers om Ultron te stoppen in zijn poging de wereldbevolking uit te roeien. Maar met S.H.I.E.L.D. vernietigd gaat dat een stuk lastiger en lijken de Avengers er alleen voor te staan. In een ultieme poging is het Tony Stark die met Ultron zelf gaat praten om tot een vredesovereenkomst te komen, dit gaat natuurlijk volledig mis en Ultron keert zich tegen alles en iedereen.

De verwachting
Het is waarschijnlijk nog nooit zo duidelijk geweest, maar natuurlijk krijgt Avengers: Age of Ultron een hele hete thermometer. Marvel staat al jarenlang bekend om haar superheldenfilms en grijpt alles en iedereen bij elkaar in Avengers: Age of Ultron. Het eerste deel was al een daverend succes en met inmiddels een stuk meer IMAX-zalen in Nederland verwachten we dat deze de eerste periode gewoon constant vol komen te zitten met enthousiaste fans. Ook de gewone versie zal het natuurlijk meer dan goed gaan doen want superheldenfilms zijn gewoon HOT!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren