Trailer Ant-Man wordt volgende week verwacht

Guardians of the Galaxy werd gezien als een heel groot risico voor Marvel. Vier dieven en een pratende boom, die het heelal moeten beschermen, is nu ook niet bepaald je typische avond uit. Maar de film bewees een groot succes te zijn en dat merkte Marvel ook. Nieuwe ambitieuze projecten staan al in de wachtrij, zo is het volgend jaar de beurt aan Ant-Man.

Hoewel we al wel wat setfoto’s hebben gezien van de nieuwe film, waren er nog geen bewegende beelden. Gelukkig gaat hier snel verandering in komen, want The Alberta Films Rating Board heeft bevestigd dat ze de teaser trailer hebben ontvangen en deze een PG-rating hebben gegeven.

Dit zou dus kunnen betekenen dat we de eerste trailer voor Ant-Man volgende week kunnen verwachten. Daarnaast is ook bevestigd dat de teaser trailer 1 minuut en 48 seconden zou duren, wat deze wat langer maakt dan de teaser trailer van Star Wars: The force Awakens.

Paul Rudd speelt de titelrol in de film samen naast Evangeline Lilly, Judy Greer en Michael Douglas. Peyton Reed regisseert de film, welke op 17 juli 2015 zal uitkomen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren