Rockstar lanceert Festive Surprise voor GTA Online; Kerstmis voor criminelen

Gisteren wisten we al te berichtten dat Rockstar op de proppen zou komen met een aantal presentjes voor GTA Online-spelers. En jawel hoor, vandaag is het meteen zo ver: de ‘Festive Surprise’ update voor GTA Online is gelanceerd.

Nieuw bij Ammu-Nation zijn toevoegingen als Proximity Mines en de Homing Missile Launcher. In tegenstelling tot de andere wapens die vrijgegeven werden bij seizoensgebonden updates zijn deze twee permanent toegevoegd aan de catalogus van Ammu-Nation.

Verder zijn er tal van gratis kledingstukken en vermommingen te verkrijgen. Van lelijke kersttruien tot aan belachelijke maskers van rendieren en afschuwelijke mutsen. Die oerlelijke kledij komt natuurlijk goed van pas als het gaat sneeuwen in Los Santos, en dat zal het zeker.

[SCREENSHOTS]
Op een aantal speciale dagen zal een sneeuwstorm over de wereld van GTA Online waaien, waardoor criminelen heerlijk te keer kunnen gaan in natuurlijk wit poeder, in plaats van het gebruikelijke cocaïne. In de sneeuw is het mogelijk om, hoe kon het ook anders, sneeuwballengevechten te houden. Wil je beschermd blijven tegen sneeuwballen van buitenaf? Geen zorgen, er zijn ook nieuwe auto’s te verkrijgen, die helemaal omgetoverd zijn tot vrolijke kerstracewagens.

Verder zullen spelers op 25 december een speciaal cadeautje in hun Inventory vinden, alsmede een kerstboom in hun persoonlijke woning. Daarna is het mogelijk om het terugkerende vuurwerk in te slaan, om het nieuwe jaar met een kleurrijke knal te beginnen.

Tal van toevoegingen voor GTA Online-spelers dus! Mocht je met deze update weer aan de gang willen in de online wereld van Grand Theft Auto 5, vergeet dan niet onze gezellige GNHQ Crew te versterken, voor extra veel feest.

  1.   
    Basman01's avatar

    haahahha

  2.   
    Thijs.'s avatar

    die autos zien er pittig vet uit

  3.   
    Gozer_033's avatar

    wil niet zijken maar jullie zijn altijd vrij laat met GTA V nieuws hoe komt dat?
    deze update was er gisteren al om 1-2 uur smiddags 🙄

  4.   
    Tom's avatar

    We zijn vrijwel allemaal vrijwilligers, dus de redactie zit niet 24/7 kort op het nieuws. Het ene moment hebben we de primeurs meteen (zie bijvoorbeeld de Heists), andere keren komen ze wat later.

  5.   
    G_Dragon16's avatar

    Een hele grote teleurstelling wederom van Rockstar, ze proberen iets goed te maken maar vervolgens maken ze nog meer kapot. De mooiste autos komen alleen naar next gen en wij current gen moeten het maar slikken, ze zouden ons toch niet laten vallen? van die belofte is wederom niks te merken, heb echt ontzettend veel spijt dat ik deze game toen voor 130 euro heb gekocht!!

  6.   
    Jeroenvk94's avatar

    We mogen blij zijn dat er vrijwilligers zijn die met zoveel enthousiasme voor ONS games reviewen, nieuws uitbrengen etc.
    Ik heb liever mn nieuws een dag later met een leuk tintje dan een saai NRC-achtig berichtje op dezelfde dag!

  7.   
    Metalhead95's avatar

    ”G_Dragon16″ schreef, "Een hele grote teleurstelling wederom van Rockstar, ze proberen iets goed te maken maar vervolgens maken ze nog meer kapot. De mooiste autos komen alleen naar next gen en wij current gen moeten het maar slikken, ze zouden ons toch niet laten vallen? van die belofte is wederom niks te merken, heb echt ontzettend veel spijt dat ik deze game toen voor 130 euro heb gekocht!!"

    Had je kunnen verwachten toch, steeds meer mensen gaan overstappen op current gen. Dus de last gen word nu gewoon een 2e keuze 😉

  8.   
    mastertje's avatar

    ”G_Dragon16″ schreef, "Een hele grote teleurstelling wederom van Rockstar, ze proberen iets goed te maken maar vervolgens maken ze nog meer kapot. De mooiste autos komen alleen naar next gen en wij current gen moeten het maar slikken, ze zouden ons toch niet laten vallen? van die belofte is wederom niks te merken, heb echt ontzettend veel spijt dat ik deze game toen voor 130 euro heb gekocht!!"

    Toevallig voorbeelden? Geen aanval of dergelijk heb dat nieuws dan allemaal gemist. Deze ‘patch’ is toch ook gewoon voor ps 3? Heb geen behoefte aan new-gen te halen. Gezien het toch allemaal hetzelfde is.

  9.   
    ShadyXL's avatar

    Ik.. wil.. SNEEUW! En ik ben benieuwd naar het vuurwerk. Die heb ik nog niet gezien in GTA Online.

  10.   
    xkillcamx's avatar

    Hahahah super vet !