The Walking Dead spin-off krijgt Los Angeles als locatie

De spin-off serie van The Walking Dead, die als subtitel Cobalt krijgt, heeft een locatie waar het zich zal afspelen. Los Angeles is de gelukkige stad die onderdeel mag worden van de zombie-hype. The Walking Dead speelt zich af in Atlanta, wat bijna aan de andere kant van de Verenigde Staten is. Dus een mogelijke crossover kunnen we haast wel uitsluiten.

The Walking Dead: Cobalt zal, voor zover het bekend is, gaan over een gescheiden mannelijke leraar, een decaan van een school en haar twee kinderen. De leraar wordt gespeeld door Cliff Curtis (24) en de twee kinderen door Frank Dillane (Harry Potter) en Alycia Debnam Carter (Into the Storm). Wie de rol van de decaan gaat spelen is nog niet bekend.

Ze zullen ergens begin 2015 starten met de opnames. Waarschijnlijk zal The Walking Dead: Cobalt uitgezonden worden tussen seizoen 5 en 6. Dit is natuurlijk erg goed nieuws voor de fans, want dan hebben ze hun favoriete zombie-serie op bijna elk moment van het jaar. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren