GTA Online Heists bevestigd voor begin 2015

We zitten er al lange tijd op te wachten, de Heists DLC voor de online multiplayer van Grand Theft Auto V, GTA Online. De geruchten gingen al een tijdje dat de Heists op 23 december gelanceerd zouden worden, maar Rockstar Games heeft net een vervelende mededeling gedaan.

We never want to have to move a date but if something is delayed, it’s because it’s not at the level we expect of ourselves. And while we’re not there yet, we’re getting close and Heists will be ready early in 2015.
Volgens Rockstar voldoen de missies nog niet aan de verwachtingen en dus komt de DLC begin 2015 uit. Niet meer tijdens de kerst banken overvallen dus, maar het zal een frisse start van het nieuwe jaar moeten gaan worden.

Balen of is de reden te begrijpen?

Ook hebben we een aantal mooie screens voor jullie:

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Pff, had echt wel gehoopt dat het 23 december zou komen… Ik heb de game al sinds het begin op Ps3 en ik (en de rest van de community) wachten nu wel heel erg lang

  2.   
    Daniel Z's avatar

    De Heists gaan echt voor epische taferelen zorgen. Het is jammer dat ze (weer) zijn uitgesteld, maar liever zo goed mogelijk afleveren dan missies die net niet perfect aanvoelen. Ik heb sowieso een tijdje geen GTA V en GTA Online gespeeld, maar sinds de PlayStation 4-versie heb ik hem weer aardig opgepakt en ik heb nog een lange weg te gaan. Hier ga ik nog lang van genieten en zeker als de Heists er zijn!

  3.   
    gamedude0896's avatar

    Dit slaat echt nergens op.. laat het dan ook niet zien in je trailer in 2013…

  4.   
    taker1987's avatar

    rockstar zei in het begin van de release dat de heists er aan komen , in andere updates van rockstar werd gezegd dat ze afgelopen zomer zouden komen , en nu zeggen ze elke x weer dat het eraan komt , en vervolgens zijn we 1 jaar verder na release … ze hadden dit prioriteit moeten geven en niet al die andere flut dlc,s … heist had er vanaf het begin af aan in moeten zitten zoals beloofd ! dit is best slecht van rockstar helaas .

    ondanks de kritiek ben ik toch blij dat het komt , nu nog hopen dat het vet word en dat je er veel geld mee kan verdienen .

  5.   
    Fiscus's avatar

    Ik ben bang dat de Heist snel saai zullen worden en dat het na een lange tijd niet meer leuk is om te doen. Natuurlijk hoop ik dit niet en hoop ik op veel spelplezier.

  6.   
    mastertje's avatar

    Het is eigenlijk ook gewoon (bar) slecht van rockstar. Al is er een klein taboe in de game-wereld om rockstar te bekritiseren. Kijk het is goed dat ze perfectie willen. En ja ik vermaak me ook nog steeds met online maar dat speel ik een week en dan 2 week niet etc.
    Maar zoals iemand eerder al zei. Als je al vanaf de aankondiging van GtaO al zit te promoten over heists, is het toch wel raar dat het (max) anderhalf jaar duurt

  7.   
    sebastiaanwwe/Misterwwe's avatar

    Dat werd tijd, maar hoe zit dat met dat casino? komt dat er nu wel of niet in?

  8.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”swklijn1″ schreef, "1 ding, op het laatste staat wel PC, hmmm…. wat zou dat toch betekenen ?"

    De PC versie is allang aangekondigd, de release datum staat op 27 januari. De PC versie was gelijk aangekondigd samen met de PS4 en Xbox One versie, maar zouden niet op dezelfde datum worden uitgebracht.

    Tot de dag vandaag heeft Rockstar niks verandert aan de datum, dat betekent dat we over 5 weken aan de slag kunnen met de PC versie.

  9.   
    Musicman88's avatar

    Nog iets meer dan een maandje voordat ik aan de slag kan met de pc versie…..nice 😀
    Kan ik eerst lekker op het gemak de singleplayer een paar keer doen, lekker online losgaan voordat de heists er zijn. Mooi.

    Ik hoop wel dat ze er iets moois en pakkends van maken, niet dat je na 10 heists al zoiets hebt van….ok dat was het?

  10.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”Musicman88″ schreef, "Nog iets meer dan een maandje voordat ik aan de slag kan met de pc versie…..nice 😀
    Kan ik eerst lekker op het gemak de singleplayer een paar keer doen, lekker online losgaan voordat de heists er zijn. Mooi.
    Ik hoop wel dat ze er iets moois en pakkends van maken, niet dat je na 10 heists al zoiets hebt van….ok dat was het?"

    In deze update zijn er maar 5 heists die onderverdeelt zijn in 20 missies. Al deze heists zijn goed voor zo’n 20 uur aan gameplay.

    Daarnaast kan je deze heists met 4 spelers spelen met ieder z’n eigen rol.

    In een IGN interview heeft Rockstar al deze informatie vrijgegeven.

    IGN interview
    http://uk.ign.com/articles/2014/12/16/grand-theft-auto-5-online-heists-finally-revealed?watch=&utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social

  11.   
    Invictus's avatar

    Komt toch al in kerstvakantie? Of echt weer er na?

  12.   
    Tom's avatar

    Firerelion schreef, "Komt toch al in kerstvakantie? Of echt weer er na?"

    Begin 2015 is na de kerstvakantie. 😉

  13.   
    DeAdSeYe's avatar

    Firerelion schreef, "Komt toch al in kerstvakantie? Of echt weer er na?"

    Waar haalt iedereen toch vandaan dat de Heists rond de kerst zou uitkomen, ik lees alleen dat het geruchten waren. Geruchten zijn voor mij geen officiële nieuwsberichten.

    Rockstar heeft alleen bekent gemaakt dat bij de eerste volgende content update patch (naar de PS4 en Xbox One versie) de heists zullen bevatten. Er is nooit iets van een datum gegeven, alleen maar geruchten.

  14.   
    Andrevantoever's avatar

    Geweldig! Ik zat er al op te wachten en nu is het eindelijk bevestigd 🙂

  15.   
    Hillianii's avatar

    Dat werd tijd, eindelijk!