Eerste uitbreiding voor Forza Horizon 2 heet Storm Island, verschijnt later vandaag

Naast kleine add-ons en de gratis toevoeging van een aantal auto’s ontbreekt Forza Horizon 2 nog aan een grotere uitbreiding. Ontwikkelaar Playground Games is echter van plan daar verandering in te brengen, vandaag nog wel. Gedurende het verloop van deze druilerige dinsdag verschijnt namelijk ‘Storm Island’ voor Forza Horizon 2 op de Xbox One.

Storm Island brengt racers naar een nieuw eiland met een vreselijk klimaat en een tekort aan verharde wegen. Op Storm Island zijn de weersomstandigheden ronduit bagger en stikt het dus continu van de modder en derrie, perfect terrein voor een aantal vieze rally’s. Spelers kunnen aan de gang met een aantal nieuwe off-road auto’s in ruim 80 nieuwe race-evenementen. De digitale uitbreiding gaat op de kop voor rond de twintig euro, Horizon VIP-leden betalen de helft van de prijs.

Ook zonder de uitbreiding waren wij al te spreken over de arcade-racer van Microsoft en Playground, zo bleek ook uit onze lovende Forza Horizon 2 review!

  1.   
    FireBallz's avatar

    mmm, ik ga toch liever voor de verharde wegen.. 🙂

  2.   
    Thijs.'s avatar

    heb zelf geen xbox one maar dit klinkt zeker veel belovend, wel super tof om een heel nieuw eiland te hebben. Hoop dat driveclub ook zoiets doet (:

  3.   
    PS4owner's avatar

    voor wie geïnteresseerd is in de trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=cfEZiBLMCr0 😉

    ik ga in iedergeval de dlc aanschaffen als het beschikbaar is.