Vier regisseurs in beeld voor Star Trek 3

In 2016 bestaat de Star Trek-franchise 50 jaar, het perfecte moment dus om een nieuwe film uit te brengen, maar dan moet er wel een regisseur gevonden worden. Robert Orci was tot begin deze maand de aangewezen persoon maar deed afstand van het project. Ook J.J. Abrams zag het niet zitten de film te regisseren.

Vandaag de dag zijn er nog vier duidelijke kandidaten over, nadat ook Duncan Jones via Twitter liet weten geen interesse te hebben, hij houdt zich liever bezig met het maken van eigen projecten, al voelde hij zich zeer vereerd:

“Very flattering being on short list for Star Trek, but won’t be doing it. Absolutely MUST make my own thing next, or I’ll die of old age!”
De namen die momenteel nog op het verlanglijstje van Paramount Pictures zijn Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes), Morten Tyldum (The Imitation Game), Daniel Espinosa (Safe House) en Justin Lin (Fast & Furious). Wie van de vier het zal worden blijft voorlopig nog even gissen, al verwachten we wel duidelijkheid in de komende maanden gezien het feit dat de film toch echt in het jubileumjaar 2016 moet verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren