Vijf actrices in beeld voor rol in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Het mag dan nog ruim twee en een half jaar duren voordat de nieuwe Pirates-film in de bioscoop verschijnt, toch zijn er al vijf actrices in de race voor een grote vrouwelijke rol in de vijfde film in de franchise: Dead Men Tell No Tales. Veel is er nog niet bekend over de rol, behalve dat het zou gaan om een jonge vrouw, welke romantische interesses heeft in de Britse soldaat Henry, gespeeld door The Giver- en Maleficent-ster Brenton Thwaites.

De vijf beoogde dames voor de rol zijn zeker niet de minste, al zullen de namen jullie in eerste instantie niet direct bekend voorkomen. Het zijn namelijk Lucy Boynton (Miss Potter, Ballet Shoes), Alexandra Dowling (Hammer of the Gods en The Musketeers), Kaya Scodelario (The Maze Runner en Skins), Jenna Thiam (Vie sauvage en The Returned) and Gabriella Wilde (Endless Love en Carrie).

Wie de rol uiteindelijk zal gaan spelen blijft nog even afwachten. Wel weten we dat uiteraard Johnny Depp terug is als Captain Jack Sparrow en zien we Geoffrey Rush terug als Captain Barbossa. Javier Bardem maakt zijn debuut in de franchise als slechterik Captain Brand. Daarnaast gaan er geruchten dat Orlando Bloom wederom zijn opwachting zal maken als William Turner.

Wie weet dat we volgend jaar al meer te weten komen over deze nieuwe Pirates-film. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales verschijnt namelijk pas op 7 juli 2017 in de Amerikaanse bioscopen dus het zou goed kunnen dat we nog even op de bevestigende informatie moeten wachten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren