Batman: Arkham Knight krijgt prequel-comics

Hoewel Batman: Arkham Knight een direct vervolg is op Arkham City, zit er een narratief gat van één jaar tussen beide games. Hoe speel je daar als uitgever slim op in? Inderdaad: je brengt een reeks comics uit die het gat tussen deze twee games overbrugt.

Het verhaal voor deze comic-serie wordt geschreven Peter J. Tomasi (onder andere bekend van de Justice League-reeks). Het verhaal begint waar Arkham City eindigde en dus zien we hoe Bruce Wayne herstelt van zijn verwondingen. Net wanneer hij zich afvraagt of Gotham de Dark Knight nog wel nodig heeft, steken nieuwe slechteriken de kop op en besluit Wayne opnieuw zijn pak aan te trekken.

Viktor Bogdanovic en Art Thibert nemen de tekeningen voor hun rekening, terwijl Dan Panosian zich bezighoudt met het cover-ontwerp. De eerste editie van de comic-reeks verschijnt op 11 maart en krijgt twee verschillende covers: één wordt getekend door Gary Frank en de ander bevat artwork van de game.

Batman: Arkham Knight verschijnt in juni 2015.

  1.   
    Bram_M99's avatar

    Ik vond de vorige Batman echt super tof, daarom komt deze waarschijnlijk ook in huis. De video’s die ik tot nu toe heb gezien zagen er top uit.

  2.   
    MisterMDW's avatar

    Heb hier onwijs veel zin in !!! 😀 Ik heb de prequel comic van arkham city ook thuis liggen. En deze die komt daar mooi naast te staan 🙂